Win nu bioscoopkaartjes voor Argylle

Article
vrijdag, 26 januari 2024 om 17:00
argylle st 19 jpg sd high copyright 2023 universal studios all rights reserved 1f1706282080
Wil je even lekker een bezoekje brengen aan de bioscoop? Dat komt goed uit, want in de Reageer en Win van deze week maak je kans op bioscoopkaartjes voor de nieuwe film Argylle.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor The Holdovers weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van The Holdovers zijn geworden... anneliese1970, wal029 en maikelf!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Argylle

Liefhebbers van bloedstollende spionagethrillers met een flinke dosis actie kunnen weer uitkijken naar een mooie, nieuwe film. Vanaf 1 februari draait namelijk Argylle in de Nederlandse bioscopen, van regisseur Vince Vaugh (Kick-Ass, Kingsman).
In Argylle speelt Bryce Dallas Howard de rol van Ellie Conway, een auteur van een reeks succesvolle spionageromans over de geheim agent Argylle. Ze leidt sinds het succes van haar boeken een teruggetrokken leven met haar kat Alfie, maar ze moet op de vlucht slaan samen met de spion Aiden (Sam Rockwell) als de verhalen van haar boeken ineens werkelijkheid worden.
Naast Dallas Howard en Rockwell zit Argylle vol met nog meer grote sterren. Zo spelen ook onder andere Henry Cavill, Samuel L. Jackson, John Cena, Bryan Cranston en Dua Lipa in de film. Als je deze sterrencast en de actie zelf op het witte doek wil zien, dan moet je nu meedoen met de Reageer en Win. Deze keer kan je namelijk 3x twee bioscoopkaartjes voor Argylle winnen!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
argylle ps 1 jpg sd high copyright 2023 universal studios all rights reserved 1f1706282263

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).