Maak nu kans op The Holdovers bioscoopkaartjes!

Article
vrijdag, 19 januari 2024 om 17:00
the holdovers st 6 jpg sd high copyright 2023 ctmg all rights reserved 1f1705678010
Ben je toe om lekker te lachen in de bioscoop? Dat komt goed uit, want in de Reageer en Win van deze week maak je kans op bioscoopkaartjes voor de komediedrama The Holdovers.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor The Beekeeper weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van The Beekeeper zijn geworden... svenysven, Kevin-Plaatje en Dynamite!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - The Holdovers

Met het koude en gladde weer buiten is het een goed moment om lekker naar de bioscoop te gaan. Zo kan je momenteel genieten van The Holdovers, die sinds vorige week in de Nederlandse bioscopen draait.
In The Holdovers moet de chagrijnige onderwijzer Paul Hunham (Paul Giamatti) achterblijven op de campus tijden de Kerstvakantie. Een handjevol studenten kan namelijk nergens anders heen en moet de feestdagen doorbrengen op school. Paul heeft natuurlijk weinig zin om zelf ook te moeten blijven op de campus, maar tegen verwachtingen in bouwt hij een sterke band op met een onruststoker (Dominic Sessa) en het hoofd van de schoolkeuken (Da'Vine Joy Randolph).
Wil je The Holdovers in de bioscoop kijken? Dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win geven we nu namelijk 3x twee bioscoopkaartjes weg voor de film!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).