Win een gouden PS4 met de Uncharted The Lost Legacy schattenjacht - Extra hint!

Article
donderdag, 17 augustus 2017 om 16:41
xgn google image
Uncharted The Lost Legacy komt op 23 augustus uit, exclusief voor de PlayStation 4. Om dat te vieren kun je bij ons een speciale gouden PS4 winnen met natuurlijk de game.
In samenwerking met Sony PlayStation en PSX-Sense organiseren we een heuse schattenjacht in de stijl van Uncharted. Daarbij kun je hele toffe prijzen winnen!

Op schattenjacht in Amsterdam

Ergens in Amsterdam zijn twee kisten verstopt. In eentje zit een gouden PS4 Slim met een toffe mediakit van Uncharted The Lost Legacy. In de andere vind je een gouden controller en nogmaals de game.
Om deze schatkisten te vinden zul je op pad gaan met de schatkaart met daarop enkele hints naar de vindplaats. Eenmaal aangekomen zul je de code van het cijferslot op de kist moeten achterhalen. Dit doe je met jouw kennis over Uncharted door vragen hierover te beantwoorden! Ben jij er als eerste bij, dan krijg je meteen de prijs mee naar huis.
Weet jij waar de onderstaande locatie is? Ga dan komende vrijdag op pad en wie weet neem jij de schat mee naar huis! Klik hier voor de grote versie van de kaart.
Uncharted schatkaart

Extra hint!

De schattenjacht vindt plaats op vrijdag 18 augustus tussen 14:00 uur en 17:00 uur. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor meer updates.
Maar we hebben alvast een extra hint voor je! XX.356802, X.862544. Gebruik deze cijfers op een digitale landkaart en je zult een stap dichterbij de schatkist zijn. De ontbrekende getallen waar nu X staat, zijn het aantal ..... in een jaar en een maand. Weet jij wat er op de puntjes moet? Dan kun je achterhalen wat er op de XX en X ingevuld moet worden en zo de locatie vinden waar je morgen moet zijn in Amsterdam!
Eenmaal aangekomen zul je extra instructies krijgen voor de schattenjacht. De eerste die alles goed afrond wint de gouden PS4 met twee controllers en de mediakit van de game Uncharted: The Lost Legacy, de tweede krijgt een gouden controller met de game. Veel succes!
Meer weten over Uncharted The Lost Legacy? Lees dan ook onze review van de game!
Dit is de gouden PS4 met controllers die je in de schattenjacht kunt winnen!