Wat vinden jullie de beste Netflix Original serie? [poll]

Article
donderdag, 17 augustus 2017 om 17:05
xgn google image
Netflix is steeds meer aan het uitbreiden met series en films. Hieronder vallen ook eigen series en films van Netflix. Deze vallen bij de kijkers erg in de smaak. Maar wat vinden jullie nou de beste Netflix Original serie?
De eerste Netflix Original serie is House of Cards. De serie kwam op 1 februari in 2013 uit en heeft inmiddels vijf seizoenen en 65 afleveringen. Er is nog geen nieuw seizoen aangekondigd.
Verder werd er een paar maanden later in 2013 het eerste seizoen van Orange is the New Black uitgebracht. Door de vrij explicaties serie werd er veel over gepraat en werd Netflix steeds bekender. Inmiddels heeft Orange is the New Black vijf seizoenen. Het vijfde seizoen werd recent uitgebracht. Daarnaast heeft Netflix ook een zesde en zevende seizoen bekendgemaakt.

Wat vinden jullie de beste Netflix Original serie?

In de lijst staan verschillende series met onder andere Stranger Things, Riverdale en 13 Reasons Why. En mocht je geen Netflix Original series kijken, zoek een titel uit en kijk een aflevering of twee. Benieuwd naar onze mening? Lees dan onze Netflix Originals aanraders door de redactie.