WIN - Clockwork Tales codes prijsvraag

Article
donderdag, 21 januari 2016 om 13:51
xgn google image
De game Clockwork Tales: Of Glass And Ink verschijnt deze vrijdag op de Xbox One. Wij mogen downloadcodes voor deze game weggeven! Lees hier hoe je mee kan doen aan deze Clockwork Tales codes prijsvraag.
Clockwork Tales Of Glass And Ink is een point & click avonturengame in het steampunk genre. In dit detective drama staat actie centraal, waaronder bijvoorbeeld zaken als spionage en monstergevechten. Je gaat als Dr. Ink aan de slag om een mysterie op te lossen: er hebben namelijk vele mysterieuze aardbevingen plaatsgevonden.
De game is ontwikkeld door Artifex Mundi en verscheen al eerder voor PC. Nu heeft Clockwork Tales de stap naar de consoles gemaakt en is de game vanaf morgen te spelen op de Xbox One. Lijkt deze game jou wel tof? Hieronder leggen we uit hoe je kans kan maken op Clockwork Tales, lees dus snel verder!

Clockwork Tales codes prijsvraag

In samenwerking met Artifex Mundi mogen wij meerdere codes voor Clockwork Tales Of Glass And Ink op de Xbox One weggeven! Wil jij wel met deze game aan de slag gaan? Doe dan mee aan de Clockwork Tales codes prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat aan Clockwork Tales spreekt jou het meeste aan?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws

Laatste Reacties