WIN - Ben-Hur tickets en goodies prijsvraag

Article
donderdag, 25 augustus 2016 om 9:00
xgn google image
Vanaf 25 augustus is de actiefilm Ben-Hur in de Nederlandse bioscopen te zien. Wij mogen een tof prijzenpakket met tickets en goodies weggeven aan een aantal gelukkige winnaars! Hoe je meedoet aan deze Ben-Hur tickets en goodies prijsvraag, lees je hieronder.
Ben-Hur vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur, een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala, een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt, wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland, op zoek naar wraak.
De film is gebaseerd op de tijdloze roman van Lew Wallace genaamd ‘Ben-Hur: A Tale of the Christ’ en is geregisseerd door Timur Bekmambetov, bekend van Wanted en Night Watch. De schrijvers van de film zijn Keith Clarke en John Ridley. In de hoofdrollen spelen onder andere Jack Huston, Toby Kebbell en Morgan Freeman.
ben-hur tickets en goodies prijsvraag

Ben-Hur tickets en goodies winnen

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 3 winnaars blij maken met een tof prijzenpakket! Een pakket bevat:
  • 2 tickets voor Ben-Hur
  • Een linnentas
  • Een kaars
Wil jij kans maken op dit pakket met goodies? Doe dan mee aan onze Ben-Hur tickets en goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • In welke tijd speelt het verhaal van Ben-Hur zich af?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!

Populair Nieuws