WIN: 3x Sharknado 2: The Second One t-shirts

Article
vrijdag, 25 juli 2014 om 17:44
xgn google image
Ben jij een fan van heerlijke B-films? En wil jij die liefde het liefst uitdrukken in je kledingkeuze? Lees dan snel verder, want bij XGN maak je kans op een t-shirt van Sharknado 2: The Second One!
XGN geeft in samenwerking met SyFy drie t-shirts weg van Sharknado 2: The Second One. Je kunt kiezen uit een zwart of wit t-shirt, zodat je je liefde voor deze film in geheel eigen keuze kan uitvoeren.

Sharknado 2: The Second One is het vervolg

Sharknado 2: The Second One is, zoals de titel je al doet denken, het vervolg op Sharknado uit 2013. In het tweede deel valt de tornado met haaien New York aan, en de haaien hebben hun zinnen gezet op de iconische locaties van de Big Apple. Aan hoofdpersonen Fin (Ian Ziering) en April (Tara Reid) de taak om deze ramp te verhelpen.
Sharknado 2: The Second One is een paar minuten na de Amerikaanse première te zien op de zender Syfy. Dit is op 31 juli om 3:10 en later nog eens 1 augustus om 21:00 uur.

Hoe win je Sharknado t-shirts?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te kunnen maken op één van de drie Sharknado t-shirts is de volgende vraag te beantwoorden: welke dierlijke natuurramp zou jij graag in een film willen zien? Natuurlijk mag dit compleet onzin zijn! Dus doe gek!
De prijsvraag sluit zaterdag 1 augustus om 12:00. Prijswinnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt. Het enige wat we van jou graag willen zien is een Facebooklike. Geen vereiste, maar wél zo leuk! :)

Populair Nieuws