Wil jij een discloze next-gen Xbox? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 07 december 2019 om 15:00
re38eatf1571416126
Het heerlijk avondje ligt inmiddels weer achter ons en het einde van het jaar nadert snel. Volgende week zijn The Game Awards er nog en ook Sony doet nog eenmaal haar State of Play. Maar ook Microsoft zit niet stil en afgelopen week kwam het gerucht over een discloze next-gen Xbox naar buiten. Welkom bij de XGN Doe Mee!
In het laatste weekend van november vroegen wij wat jullie favoriete Pokémon-game is. Dit mede door de release van Pokémon Sword en Shield en dat de franchise al meer dan twintig jaar bestaat. Er kwamen verrassende antwoorden tevoorschijn, maar voor één van jullie komen de recente games wel erg dichtbij het nostalgiegevoel.
Dat is iets wat de Doe Mee zelf ook vaker las en hoorde. De Pokémon-games die je als kind speelt op je Game Boy of DS op de camping, in de auto of verstopt op je kamer blijven toch vaak het meeste hangen. Hier zitten uren en uren moeite in om de beste monstertjes te vangen, de leiders te verslaan en dé beste Pokémontrainer van de wereld te worden!
Maar goed, van Pokémon gaan wij naar de toekomst en dan vooral volgend jaar. In 2020 staan er niet alleen meerdere langverwachte games op de lijst, zoals Cyberpunk 2077, The Last of Us Part II en de Final Fantasy VII remake, maar ook twee nieuwe consoles. Afgelopen week kwam het gerucht naar buiten dat Microsoft ook bezig is met een discloze next-gen Xbox. Onze vraag is dan ook:

Wil jij een discloze next-gen Xbox?

Tegenwoordig is het niet raar om al jouw games online te hebben staan en is het eerder iets symbolisch. Er staat dan namelijk geen enkel hoesje meer in jouw gamecollectie, aangezien alle titels op je Xbox, PC of PlayStation staan. Maar zie jij een toekomst voor een discloze next-gen Xbox? En zou jij zo’n console wel willen?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij een discloze next-gen Xbox zou willen zien. Zien wij jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!