Wie moet er op de FIFA 23 cover komen?

Article
zondag, 12 juni 2022 om 10:00
fifa 22f1633104591
Voordat de FIFA-franchise een grote naamsverandering krijgt, zal eerst nog FIFA 23 uitkomen later dit jaar. Maar welke voetballer zal de eer krijgen op als laatste op de cover te preiken? De XGN redactie bepleit hun favoriete 'covermodel'.

Luuc

Op de cover van FIFA 23 hoort slechts één speler te schitteren en dat is Karim Benzema. De spits van Real Madrid was dit jaar onmisbaar voor het team uit Spanje en bewees dat hij met kop en schouder boven de rest van het team uitstak tijdens de loodzware route die Real Madrid nam gedurende de Champions League met zijn goals.
Voor Thibaut Courtois valt overigens een soortgelijk argument te maken, maar dan wel voor zijn prestaties als keeper. Toch vermoed ik dat een keeper de cover niet zal bekleden en heb m'n geld daarom ingezet op King Benz.

Rox

Robert Lewandowski natuurlijk! Een ondergewaardeerde speler wat mij betreft. Meer heb ik niet te zeggen, behalve dat hij erop mag van mij! Niet voor niets heb ik mijn kat Wando vernoemd naar Lewandowski.
son reveal g5 lowres wmf1627654814

Theo

Wat mij betreft komt Ibrahimovic op de cover met daarboven in grote gouden letters zijn naam. Die man is toch wel de ultieme held van het jaar en een voorbeeld voor alle voetballers. Met een kapotte knie heeft hij zijn team naar de overwinning gevoetbald. Dagelijks werd er een hele berg vocht uit gehaald zodat hij toch het gras op kon, al dan niet met vreselijke pijn.
Nu de prijs binnen is, heeft hij besloten om geopereerd te worden waardoor hij een hele tijd uit de running zal liggen naar verwachting. Zet die man op de cover van de laatste FIFA die we ooit zullen kennen, want, zoals hij het zelf zegt: hij is voetbal!

Roland

Het is toch hartstikke logisch wie op de FIFA 23 cover moet komen? Momenteel zijn er namelijk twee gloednieuwe voetbalhelden die de voetbalwereld domineren: Erling Haaland en Kylian Mbappé.
Nou stond Kylian Mbappé al wel op de FIFA 22 cover, maar voor de FIFA 23 cover moet absoluut een plekje zijn voor Haaland. Misschien dat Karim Benzema, als favoriet voor de Ballon D'or dit jaar, ook wel een plekje in de zon verdient.