Welke smartphone brengt Samsung als eerste uit in 2023?

Article
woensdag, 14 december 2022 om 7:00
samsung galaxys22f1673952408
Steeds meer mensen lijken de smartphones van Samsung te gaan waarderen. En dat komt goed uit, want Samsung heeft laten weten weer met een nieuw toestel te komen. Aan het begin van het afgelopen jaar kwam Samsung ook al met een nieuw toestel op de markt. Zouden ze ook al aan het begin van 2023 met een nieuwe smartphone komen?

Dit is de meest recente smartphone van Samsung

Veel mensen vertrouwen tegenwoordig op de kwaliteit van de Samsung telefoons. Dit in combinatie met de steeds groter wordende markt is het belangrijk om als bedrijf innovatief te blijven om vooruitstrevend te blijven. Daarom kwam Samsung ook afgelopen jaar weer met een aantal nieuwe toestellen: de Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy A53 en de uitklapbare Fold 4 en Flip 4.
Door de verschillende soorten smartphones is er altijd wel een model dat het beste bij jou en jouw wensen past. Toch blijven er het hele jaar door ontwikkelingen plaatsvinden, zowel binnen bij Samsung als bij de concurrenten, waardoor er ook weer nieuwe toestellen op de markt kunnen komen. Is de nieuwe Samsung wat voor jou?

Eerste nieuwe smartphone van Samsung in 2023

Er zijn verschillende geluiden te horen dat Samsung begin volgend jaar weer met een nieuw toestel zal komen. Het gaat hierbij om de Samsung Galaxy S23, die net even wat groter, helderder en van betere kwaliteit is dan de voorgangers. Dit is natuurlijk ontzettend goed nieuws, maar is het dat ook waard? Absoluut. De nieuwe Samsung Galaxy S23 (Ultra) zal volgens de geruchten namelijk satellietverbinding krijgen, het scherm zal nóg helderder zijn en ook de fotokwaliteit gaat er op vooruit.
De Ultra versie zal de directe opvolger worden van de Samsung S22 Ultra, dus het zal waarschijnlijk een vergelijkbaar toestel zijn. Denk hierbij aan een smartphone met een 6,8 inch scherm waarbij het amoled-display zorgt voor superrealistische kleuren en contrast. In welke kleuren je het toestel zou kunnen kopen is nog niet bekend, maar Samsung kennende heb jij straks een telefoon die zowel kwalitatief goed werkt als er ook nog eens esthetisch goed uit ziet.

Wat heeft de nieuwe Samsung Galaxy S23 te bieden?

De nieuwste Samsung zal ook voorzien worden van de supersnelle Snapdragon 8 Gen 2-chip, waardoor het toestel nog sneller zal werken. Ook de kwaliteit van de camera gaat er op vooruit: de nieuwe Samsung S23 heeft weer meerdere lenzen en zal een Exynos-chip krijgen die de megapixels van het toestel zal doen toenemen. De Samsung S22 Ultra had al 108 megapixel, dus wie weet zal dit wel verhoogt worden tot 200 megapixels. Het gerucht gaat dat Samsung de nieuwe Galaxy S23 in het begin van 2023 zal presenteren, net als afgelopen jaar bij de Galaxy S22. De prijzen zullen waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met de modellen van afgelopen jaar, denk maar aan een startprijs van zo’n €1249,- voor 8 GB RAM en 128 GB aan opslagruimte.