Welke plannen heb jij allemaal met Pasen dit jaar?

Article
zaterdag, 11 april 2020 om 15:00
rabbit chocolate 2072158f1586360985
Met Pasen gaan normaliter veel mensen de deur uit, om te genieten van het mooie lenteweer of om op bezoek te gaan bij familie. Door het coronavirus kan er alleen een streep door veel van die plannen. Maar wat staat er dan op de planning? De XGN redacteuren lichten dat toe!

Roland

Mijn plannen voor Pasen zijn niet zo spannend, aangezien we toch lekker in quarantaine blijven. Ik ga mijn tijd waarschijnlijk besteden aan games die ik nog moet uitspelen. In die categorie vallen Kingdom Come: Deliverance en Vampyr nog, sinds deze week is daar ook Metro Exodus aan toegevoegd.
Verder zal ik contact houden met vrienden door regelmatig een potje Rainbow Six: Siege met ze te spelen. Voor de rest van de tijd die ik dan nog over heb zie ik het wel!

Leslie

Voor mij verandert er eigenlijk niet eens zoveel. Ik deed serieus nooit wat met Pasen. Misschien eet ik bij het ontbijt een paar kaiserbroodjes, maar daar houdt het qua Pasen bij mij thuis wel op.

Theo

Normaal gesproken zou ik wel wat leuks gaan doen buiten de deur, maar dat zit er nu niet in. Ik ga met Pasen waarschijnlijk na een stevig ontbijt in het zonnetje zitten met een goed boek en een zonnebrilletje op mijn hoofd.
Sowieso maak ik wat tijd vrij om met Final Fantasy VII Remake verder te gaan. Misschien dat ik daarnaast in huis en om het huis nog hier en daar een klusje oppak, maar daar blijft het wel bij.
animal crossing easterf1615216542

Ralph

Voor mij staat Pasen normaal in het teken van een paar extra vrije dagen. Ondanks dat het vaak mooi weer is dat weekend, kies ik er vaak voor om die vrije uren te besteden achter mijn PC of console, na een lekker paasontbijt. Hoewel gamen op de Switch in de tuin nu ook geen verkeerd idee is natuurlijk.
Veel vrije tijd heb ik dit jaar alleen niet tijdens Pasen. Ondanks het coronavirus moet er namelijk gewoon gewerkt worden. Als ik na dat harde werken en geschrans nog een paar uurtjes weet te vinden, dan zal ik die waarschijnlijk steken in Animal Crossing of een online potje Super Smash Bros. Ultimate met vrienden.

Chris

Wij hebben normaliter bezoek aan de ouders in de planning, maar dat wordt nu natuurlijk anders. De kinderen hebben opa en oma opdracht gegeven eieren te gaan verven en die in de tuin of op het balkon te verstoppen. Die komen ze dan met Pasen zoeken, terwijl opa en oma door het raam kunnen toekijken. Je moet wat in deze tijden, hè…
Wat zijn jullie plannen voor Pasen? Ga je lekker genieten van het weer en uitgebreide ontbijtjes en diners, of ga je net zoals een aantal redacteuren je extra vrije tijd steken in games? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Populair Nieuws