Welke games speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 15 augustus 2014 om 17:00
xgn google image
De halve redactie is momenteel in Keulen, al komen die mensen dit weekend wel weer terug. Zullen ze dan een videogame opstarten? Geen idee! Vertel eens, wat ga jij precies spelen dit weekend?
Het is bizar om te zien: hoe rustig deze periode qua games is als je naar de winkel gaat om iets nieuws te kopen, zo worden we om de oren gesmeten met nieuws en nieuwe games tijdens Gamescom! Er komt van alles aan, veel mooie titels. Maar wat moet je nu spelen, dit weekend?

Gamen in het weekend

Wellicht ben je nog niet klaar met The Last of Us: Remastered voor de PlayStation 4 of heb je Risen 3: Titan Lords gekocht die sinds vandaag in de winkels ligt. Of wellicht ben je gewoon een goede oude game aan het spelen. Waarom ook niet? Eén ding is zeker: het wordt geen zomers weekend, dus reden genoeg om binnen te blijven en een console of PC op te starten!
Laat dus vooral weten welke games jij dit weekend speelt, deel ook even je gamerstag met mensen en wie weet zit er nog een potje co-op of multiplayer in. Wat ik ga spelen, weet ik nog niet. Vast wel iets. Want hé: ik game, dus ik besta.

Populair Nieuws