De leukste cosplay van dit jaar

Article
vrijdag, 15 augustus 2014 om 17:25
xgn google image
De grote westerse evenementen van dit jaar lopen ten einde. Gamescom is nog bezig, maar E3 2014 is voorbij, San Diego Comic Con ook, en PAX East is ook al. Wat waren de beste cosplayers van de afgelopen paar beurzen?

10. Zubat in real life

Deze cosplay heeft eigenlijk geen uitleg nodig voor wie ooit een Pokémon spel gespeeld heeft en in een grot gegaan is. De foto is afkomstig van Psikick Con.

9. "The Jokeverine"

Cosplayer Lonstermash besloot voor San Diego Comic Con twee personages te combineren: The Joker en Wolverine. Het resultaat is zeer indrukwekkend! Foto door MEAS takephoto.

8. Snowba Fett

Cosplayer Amber Aden besloot ook om twee klassieke personages te combineren, maar uit twee hele verschillende franchises: een Disney prinses en Boba Fett. Foto genomen door Estrada Photography tijdens de Anime Expo 2014.

7. Zombie Teletubbies

One of the ingredients for #nightmare fuel. #Teletubbies #Telezombies #nothanks #SDCC pic.twitter.com/V2EbnYPZM9

— Brian (@SomeCallMeBrian) July 25, 2014

Je zal deze maar tegenkomen op een beursvloer! Vaarwel kindertijd...

5. Real life Peter Griffin

Cosplayer Real Life Peter Griffin lijkt niet alleen op Peter Griffin, hij klinkt ook nog eens als hem en doet een geweldige impersonatie. Cosplay tot het volgende level, en de keuze voor de rol in een live action Family Guy film.

6. Pulp Reality

Natuurlijk hoeven cosplayers niet per se op het karakter te lijken, maar deze Jules en Vincent lijken regelrecht van de set van Pulp Fiction gelopen. Foto via reddit.

4. Hey! Listen!

Deze cosplayers weten de grootste irritatie van The Legend of Zelda: Ocarina of Time om te zetten in een leuke cosplay creatie, compleet met bitch face van Link. Foto via reddit.

3. Dugtrio

"Diggin' their way to your hearts." - @graciesfull ???????? #foryouladies #andgents #lmao #dugtrio #poké-ohhh #fanime pic.twitter.com/wvTGZNCY0I

— Bernie Abrea (@bernieabrea) May 26, 2014

Iedereen heeft zich wel eens afgevraagd wat er nou onder Dugtrio zit, en deze cosplayers op Fanime hebben een hele originele theorie daarover.

2. D Piddy

D Piddy is een Deadpool, en toegegeven, erg moeilijk is dat kostuum niet, maar toch bewijst hij wederom waarom hij één van de leukste cosplayers van het jaar is in zijn Deadpool vs. Comic Con 2014 video.

1. Lowcostcosplay

De leukste cosplayer van dit jaar is ongetwijfeld de Thaise Anucha "Cha" Saengchart, het talent achter de Lowcostcosplay Facebook-pagina. Cha maakt gebruik van allerlei voorwerpen die in het huis rondslingeren om iconische personages na te maken. De resultaten zijn zo slecht, dat ze uitermate hilarisch zijn.

Populair Nieuws