Welk merk gaming headset gebruiken jullie? [poll]

  Tijdens het gamen willen spelers vaak het liefst in hun eigen wereld zitten. Dit gaat perfect met een koptelefoon. Wij willen nu wel eens weten van welk merk jullie gaming headsets zijn.

  Voor verschillende spellen is er een groot voordeel wanneer de speler een headset gebruikt. Voetstappen kunnen namelijk beter gehoord worden en kunnen met surround sound herkend worden. Ook helpt het veel mensen om beter te concentreren op hun spel en op te gaan in de virtuele wereld.

  Er zijn honderden verschillende gaming headsets, maar dit is natuurlijk onmogelijk om allemaal in één poll te benoemen. Daarom besloten we het te hebben over de merken van headsets. Mocht je het wél willen hebben over een specifieke headset, dan kan je dit achterlaten in de reacties.

  Wij hebben recent nog de beste gaming headsets van 2018 op een rijtje gezet. Ook reviewen wij headsets wel vaker. Recent hebben wij nog de Speedlink Maxter Stereo Headset getest. Hier hebben we uiteindelijk een 8,8 voor gegeven.

  Verschillende gaming headsets

  Wij hebben vooral de grotere merken ertussenuit gepakt en in de lijst gezet. Mocht je nou een headset hebben waarvan het merk niet in de lijst staat, dan kan je stemmen op overig. Mocht je een merkloze headset hebben, dan kan je hier ook voor stemmen. Als er mensen zijn die liever geen headset gebruiken, laat dan vooral een reactie achter met de reden!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.