Welk iPhone model hebben jullie? [poll]

    De iPhone XS en XS Max zijn inmiddels alweer een tijd uit. Op vrijdag 26 oktober kwam daar de ‘budget’ smartphone van Apple, de iPhone XR, bij. Er zijn nu in korte tijd drie nieuwe iPhones uitgebracht. Niet iedereen heeft meteen de nieuwste iPhone. Welk iPhone model hebben jullie?

    De iPhone XR, XS en XS Max hebben de beste features van alle iPhones die ooit zijn uitgebracht. Dat is niet gek, want er is op dit moment betere technologie dan vijf jaar geleden. Welke features dat precies zijn kun je lezen in onze iPhone XR review en iPhone XS Max review. Toch werken de iPhones die toen uitkwamen op de dag van vandaag ook nog prima. Wij zijn benieuwd welke iPhone jullie hebben.

    Welk iPhone model hebben jullie?

    Maar niet iedereen heeft een smartphone van Apple. Er zijn ook genoeg mensen met een Android smartphone. Samsung heeft namelijk het grootste marktaandeel in de smartphone industrie. Voor mensen met een Samsung of een andere Android smartphone is er de optie ‘anders’. Verder staan alle smartphones van Apple in de lijst. Welke iPhone hebben jullie?

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.