Reageer en Win - Dragon Ball FighterZ voor de Switch

  In onze Reageer en Win! Maak je week vrijdag kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Bandai Namco Games twee exemplaren weg van Dragon Ball FighterZ voor de Nintendo Switch. Bekijk de video voor meer informatie!

  Vorige week konden jullie kans maken op Dragon Quest XI en drie Adventure Time goodie pakketjes. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen!

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Dragon Ball FighterZ voor de Nintendo Switch

  Deze week maken jullie kans op twee exemplaren van Dragon Ball FighterZ voor de Nintendo Switch. De game kwam dit najaar dan ook naar de console van Nintendo. Dat beviel heel goed, want deze kreeg een hoge 9,0 in onze Dragon Ball FighterZ Switch review. Een game die je dus niet mag missen.

  Bekijk de video hierboven waarin Rox precies uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Dragon Ball FighterZ

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.