Beste Red Dead Redemption 2 features volgens jullie

  De langverwachte game Red Dead Redemption 2 is eindelijk beschikbaar. Vorige week, toen de game nog niet uit was, vroegen we wat jullie de beste Red Dead Redemption 2 features vonden. De stemmen zijn geteld en daar is de volgende top 5 uit komen rollen.

  5. Van der Linde Gang

  In Red Dead Redemption 2 speel je als Arthur Morgan. Je bent de rechterhand van de leider van de Van der Linde Gang. Na een mislukte overval ben je met de hele bende op de vlucht. Het is niet makkelijk, maar je hebt wel het vertrouwen van de leider. Jouw gedrag bepaalt hoe je in de groep ligt. Vertrouwt iedereen je? Of zouden de andere bendeleden het niet erg vinden als je wordt achtergelaten?

  Samen met de bende pleeg je overvallen en ben je op de vlucht voor de FBI. Er moet toch geld verdiend worden, maar dat gaat binnen de bende niet op een eerlijke manier. Niet iedereen is het altijd eens met elkaar, maar de bende gaat voor elkaar door het vuur. Toch moet er op ieder moment opgepast worden voor Bounty Hunters. Dit zijn mensen die op zoek zijn naar de bende om de geldprijs te innen die inmiddels op de hoofden van de bendeleden staat.

  4. Jagen

  Het jagen in Red Dead Redemption 2 is geen verplicht onderdeel van het spel. Toch is het een hele handige functie, waarmee je serieus geld kunt verdienen. De feature is zeer uitgebreid. Zo heeft het wapen dat je gebruikt invloed op de kwaliteit van het dier. Als de kwaliteit van bijvoorbeeld de huis nog heel goed is, kun je deze voor meer geld verkopen.

  Het opsporen van de prooi, de keuze voor het wapen, de keuze voor de munitie en waar je het dier raakt hebben allemaal invloed op de kwaliteit van de kill. Het is het beste om een dier in één schot te doden, want dan blijft het dier het meest intactl. Het jagen heeft veel verschillende dimensies, waardoor je er waarschijnlijk de nodige uurtjes aan gaan besteden. Het is ontzettend tof uitgewerkt en er zijn zelfs legendarische dieren en vissen waarop je kunt jagen.

  3. Verhaal uitspelen

  Ook al kun je in Red Dead Redemption 2 veel doen en laten, toch is er een verhaallijn die je kunt uitspelen. Daar ben je dan ook wel even mee bezig. Het duurt maar liefst 60 uur om de volledige verhaallijn uit te spelen. Dit houdt in dat je constant van locatie naar locatie reist om missies te voltooien. Reizen doe je op de rug van je beste vriend: het paard.

  De grote verhaallijn bestaat uit 45 uur. Daarna speel je nog een uitgebreide epiloog van maar liefst vijftien uur. Dat wil niet zeggen dat er na die 60 uur geen gameplay meer is. Er zijn namelijk kleinere missies, waarmee je geen vooruitgang boekt in het verhaal. Toch is het leuk om deze missies te halen. Wil je het verhaal zo snel mogelijk uitspelen? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 tips eens door!

  2. Graphics

  We zijn in de trailers voor Red Dead Redemption 2 goed verwend door Rockstar Games. De graphics in de Red Dead Redemption 2 trailers die er voor de game zijn uitgebracht zijn prachtig. Nu de volledige game is uitgebracht, kunnen we allemaal genieten van de prachtige landschappen, de dieren en de rest van de natuur. Alles ziet er uit alsof het uit een film komt. Rockstar Games heeft enorm veel oog voor detail.

  Zo hebben jullie vast allemaal wel gelezen dat de genitaliën van je paard kleiner worden wanneer het kouder wordt. Dit soort kleine details zijn erg indrukwekkend voor een game die zich afspeelt in zo’n enorme open wereld. Er zijn landschappen in de droge woestijn, maar ook in berggebieden met sneeuw. Alles ziet er op en top uit! De game doet wat de trailers ons hebben beloofd.


  1. Open wereld

  We noemden het net al even: de enorme open wereld. Dit vinden jullie de beste van alle Red Dead Redemption 2 features. Het verhaal speelt zich af in een enorme open wereld. Je kunt in deze wereld doen en laten wat je wil en je hoeft niet per se met het verhaal verder te gaan. Even rustig gaan vissen, jagen of een biertje doen in de kroeg. Het kan allemaal in Red Dead Redemption 2.

  De map voor Red Dead Redemption 2 is de grootste map die ooit door Rockstar Games is gemaakt. Het verhaal speelt zich af in de 19e eeuw. Hierdoor reis je vooral te paard, waardoor de map nog groter lijkt dan hij al is.

  Wij vinden Red Dead Redemption een van de beste games die dit jaar is uitgekomen. Waarom wij dat vinden lees je in de Red Dead Redemption 2 review. Wat vinden jullie van de nieuwste game van Rockstar Games?

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.