Wekelijkse Xbox Live Update - Superhelden en katten

Article
vrijdag, 05 april 2013 om 14:00
xgn google image
Een relatief magere update deze keer. We moeten het doen met drie stukken content, maar die zijn in ieder geval wel een blik waardig. En daarvoor ben je hier aan het goede adres!
Uitgever Square Enix is druk met Tomb Raider: alweer de tweede uitbreiding voor het spel is verschenen. Helaas gaat het wederom om een mappenpakket, iets wat de singleplayer-fan weinig interessant zal vinden. We blijven hopen dat Square snel inziet dat we juist uitbreidingen voor Lara's avontuur willen zien. Gelukkig kunnen we tot die tijd het avontuur van BattleBlock Theater beleven, waarin we het opnemen tegen katten. Dat kan niet fout gaan, toch?
Arcade: BattleBlock Theater (1200 MP)
Het was te verwachten: een game over duivelse katten. In BattleBlock Theater hebben de doorgaans zo schattige beestjes je vrienden gevangen en het is aan jou om ze van de ondergang te redden. De platformer doet qua stijl denken aan de game Alien Hominid en dat is logisch: het spellen afkomstig van dezelfde ontwikkelaar. Sterker nog, als je al meerdere games van studio The Behemoth heb gekocht, dan kun je extraatjes in BattleBlock Theater vrijspelen! Hoe dat moet, lees je hier.
Add-on: Tomb Raider - 1939 Mulitplayer-Kaartpakket (320 MP)
Singleplayer DLC voor Tomb Raider hoeven we helaas niet te verwachten, dus moeten we het doen met een aantal nieuwe mappen voor de multiplayer. Deze wat vreemd geprijsde uitbreiding brengt je twee nieuwe arena's om in te strijden, te weten een WOII oorlogsbunker en een bosweide. Waar de een vol zit met kleine gangetjes, is de ander juist een open jachtgebied. Op het gebied van contrast zit het dus in ieder geval goed. Alleen jammer dat het voor de multiplayer is.
Demo: Injustice: Gods Among Us
Heb je je altijd al afgevraagd wie de beste DC-superheld is? Is Batman de ultieme koning, of vliegt Superman er met die prijs vandaan? Het antwoord kan God Among Us je geven, een game die een hele sloot aan DC-personages tegen elkaar laat strijden. Voordat het spel in de winkels ligt, kun je je wagen aan de demo. Het ultieme gevecht (Batman vs. Superman) kan in de demo helaas niet gespeeld worden, je zult het moeten doen met Batman Wonder Woman en Lex Luthor. Ook leuk!

Populair Nieuws