Nintendo eShop update: Toki Tori 2 en Witch & Hero

Article
donderdag, 04 april 2013 om 18:15
xgn google image
Donderdagmiddag betekent Nintendo's middag. Tijd om weer eens te kijken wat de ontwikkelaar en uitgever vandaag heeft toegevoegd aan zijn eShop. De 3DS, Wii en Wii U zijn voorzien.
3DS:
Deze week beginnen we met Witch & Hero en Alien Chaos 3D. Eerstgenoemde is een actiegame in een zeer simplistische 8-bit stijl. De prijs van de game is €4,-. Voor de sidescroller Alien Chaos betaal je één schokkende eurocent minder: €3,99.
Nintendo Letter Box, de gratis software voor je 3DS, is voorzien van een update, die je sinds vandaag kunt downloaden. Verder vinden we in de Virtual Console sectie voor het eerst Mega Man 3 (€4,99), een oude NES-game, in de retailsectie Monster High: Skultimate Roller Maze (€29,99) en tussen de DSiWare is Ah! Heaven (€2,-/200 Nintendo Points), een avonturengame van CIRCLE nieuw.
Wii:
Wii gebruikers hebben deze week weinig keuze met één nieuwe game. Het gaat om de Virtual Console titel Shock Troopers 2nd Squad (900 Nintendo Points), een titel die oorspronkelijk in 1998 verscheen op het Neo Geo systeem.
Wii U:
Dat gebrek aan keuze geldt trouwens net zo goed voor de Wii U gamers. De enige toevoeging van vandaag is Toki Tori 2. De game die zo vaak werd uitgesteld is dan eindelijk verschenen. Ontwikkelaar en uitgever Two Tribes maakt het echter enigszins goed door tot en met 25 april een prijs van €13,49 te hanteren. Pas daarna zal de game voor de oorspronkelijke €14,99 aangeboden worden. Bekijk hieronder een trailer van de nieuwe Toki Tori:
Daarnaast kun je nog van een aantal prijsverlagingen voor de Wii U profiteren. Alle zijn permanent, tenzij anders vermeld:

Populair Nieuws