Wekelijkse Xbox Live Update - Moord is het toverwoord

Article
donderdag, 18 oktober 2012 om 17:45
xgn google image
Vorige week stonden de blaren op onze vingers van het typen; een ongelofelijk aantal games, add-ons en demo’s was op het netwerk verschenen. Deze week doet Microsoft het iets rustiger aan met vier nieuwe stukjes content.
Een iets rustigere week betekent gelukkig niet dat er minder kwaliteit op Xbox Live Arcade te vinden is. Het langverwachte Serious Sam 3: BFE is bijvoorbeeld eindelijk uitgekomen, hetgeen heel wat virtueel geweld kost. Heb je daar geen geld voor, dan is het gratis Happy Wars voor jou, waarin ook flink wat wordt afgeslacht. En voor de Borderlands 2-fans – zoals ongeveer de hele XGN-redactie – is er een uitbreiding van het spel. Genoeg om te behandelen, dus.
Arcade: Serious Sam 3: BFE (1200 MP)
Na lang wachten is ieders favoriete Sam weer op de Xbox 360 verschenen. Het spel kwam al een tijd geleden uit op de PC, maar consolebezitters moesten een tijdje langer wachten. Nu mogen we eindelijk los met deze ‘throwback’, oftewel een eerbetoon aan ouderwetse first-person shooters waar cover een vies woord was je elke vijand diende op te blazen. En om het helemaal leuk te maken, kun je dat zelfs met een tweede speler doen.
Arcade: Zombie Driver HD (800 MP)
Zombies zijn niet meer weg te denken uit het huidige gamelandschap. Maar in plaats van de ondoden met geweer of knuppel te lijf te gaan, pakt Zombie Driver het anders aan: stap gewoon in de auto en rij het tuig met bosjes tegelijk over. Het spel schotelt je daarom verschillende auto’s voor een geeft je diverse modi om je mee te vermaken. Je kunt zelfs een echte race aangaan, waarbij het uitschakelen van ander rijverkeer centraal staat. Voor gamers die nog altijd nostalgisch terugdenken aan Carmegeddon.
Arcade: Happy Wars (Gratis)
Happy Wars is een multiplayer actiegame die spelers over de hele wereld tegen elkaar laat strijden in chaotische, vrolijk gestoorde gevechten. Je hebt de keuze uit drie verschillende personages – Warrior, Mage, Cleric, maar alles draait om slechts één ding: het afmaken van de vijand. Dat dit hectisch plezier kan opleveren, blijkt uit onderstaande Nieuw Binnen. En het beste nieuws: het spel is geheel gratis!
Add-On: Borderlands 2 – Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (800 MP)
Deze eerste uitbreiding voor Borderlands 2 voegt het nieuwe gebied Oasis toe, waar je op schat gaat naar oude schatten. Natuurlijk gaat het opsporen van deze schatten niet gemakkelijk en dien je je door honderden tegenstanders te knallen. Dat kan met een nieuwe klasse, de Mechromanser. Heb je altijd de controle over een enorme Mech willen hebben? Dan is dit je kans. Dat je er ook nog eens een uitbreiding met piraten mee binnenhaalt, is natuurlijk mooi meegenomen.

Populair Nieuws