3DS eShop update: Mad Dog en Mega Man

Article
donderdag, 18 oktober 2012 om 13:15
xgn google image
Het is weer donderdag en dat betekent tijd voor een nieuwe 3DS eShop update. Deze week staan er een nieuwe 3DS-game, een Virtual Console game, DLC en een DSi-game op het programma.
3DS Download Software:
Mad Dog McCree is een titel die in eerste instantie misschien aan een hond doet denken. En als je dan bedenkt dat we met Nintendo hebben te maken, kom je vrij snel bij iets soortgelijks als Nintendogs uit. Maar nee, Mad Dog McCree is een ware actiegame. Deze speelt zich af in het Wilde Westen, met daarbij de nodige cowboyclichés: dorpshoofden, gekidnapte dochters, en dergelijke. De game kost je acht euro.
Virtual Console:
De naam Mega Man kent waarschijnlijk eenieder van jullie wel, hoogstwaarschijnlijk van de NES. Mega Man op de NES is een echte klassieke platformer. De game is nu beschikbaar voor je 3DS tegen de prijs van vijf euro.
3DS Add-on:
Ontwikkelaar Renegade Kid biedt vanaf vandaag in de eShop gratis downloadbare content aan voor zijn game Mutant Mudds. Het gaat om de content die bij de PC-versie van de game, die in augustus verscheen, al was inbegrepen en bij de 3DS-versie niet. Oftewel: twintig extra levels.
DSiWare:
We sluiten voor vandaag af met 18th Gate, een role-playing game van CIRCLE Entertainment. Het spel kost vijf euro. Bekijk hieronder alvast enkele beelden van de RPG: