Wekelijkse Xbox Live Update - Een extraatje voor jullie

  Ook deze week weer de verplichte Xbox Live Update. We spreken ditmaal een nieuwe arcadegame, twee uitbreidingen en een demo. Over welke games we het hebben? Dat lees je hieronder! Oh, en we hebben zelfs een extraatje voor jullie.

  Er is de afgelopen dagen weer een aantal interessante stukken content verschenen. De laatste uitbreiding voor Battlefield 3 bijvoorbeeld, daar zaten veel gamers op te wachten. En ook het eerste stukje downloadbare content (DLC) voor Sniper: Ghost Warrior 2 is al verschenen. We vragen ons af of daar ook veel mensen op zaten te wachten, aangezien het spel nog maar net uit is. Maar wie weet is een selecte groep ontzettend hongerig naar meer Sniper -content. En omdat we zo blij zijn met jullie, trouwe lezers, hebben we zelfs een kleine extra in het artikel verstopt. Want zo zijn wij.

  Arcade: Terraria (1200 MP)
  Terraria is een spel met een heerlijk 16 bit-uiterlijk dat de speler zoveel mogelijk vrijheid wil geven. Daarom kun je niet alleen de strijd aangaan met allerlei wezens, je kunt ook dingen bouwen en slopen. Sterker nog, om de willekeurig gegenereerde levels door te komen is het essentieel om de Minecraft-speler in je aan te spreken. Mocht je geïnteresseerd zijn, kijk dan vooral even deze video. Het is misschien niet helemaal on-topic, maar we konden jullie dit pleziertje niet ontnemen.

  Add-on: Sniper: Ghost Warrior 2 - Siberian Strike (800 MP)
  Sniper: Ghost Warrior ligt nog maar net in de winkels, maar dat weerhoudt ontwikkelaar City Interactive er niet van al snel een eerste uitbreidingspakket aan te bieden. De DLC brengt ons naar Siberië om rapport uit te brengen over een geheime Russische onderzoeksbasis. Een eerdere geheim agent is tijdens diezelfde missies al verdwenen, dus dat belooft weinig goeds. Ghost Warrior 2 kreeg van ons een magere 5,0, maar mocht je desondanks van de game genoten hebben, dan is deze uitbreiding wellicht wat voor jou.

  Add-on: Battlefield 3 – End Game (1200 MP)
  Eindelijk is het laatste stukje DLC voor Battlefield 3 geactiveerd, mooi rond de tijd van de aankondiging van het volgende deel. In End Game ligt er flinke aandacht op snelle actie met voertuigen in vier nieuwe mappen. We mogen onder andere aan de slag met dirtbikes en AA-voertuigen. De uitbreiding betekent ook de terugkomst van de klassieke modus Capture The Flag. Tot slot maakt het transportschip zijn opwachting, die je in staat stelt snel troepen de lucht in te krijgen voor tactische luchtaanvallen.

  Demo: Gears of War: Judgment – Multiplayer
  Met een 8,5 waren wij duidelijk onder de indruk van de nieuwe Gears of War. Maar mocht je niet overtuigd zijn en het spel vooral voor de multiplayer willen aanschaffen, dan biedt deze demo uitkomst. Ze laat je namelijk de modus OverRun spelen. Deze nieuwe toevoeging laat je vechten tegen opkomende Locust die Emergence Holes willen bereiken. Bekenden met de serie kunnen het zien als een combinatie tussen de modi Horde en Beast. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onderstaande videorecensie.

  Terraria

  Verkijgbaar vanaf 16 may 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.