PlayStation Store Update - BioShock Infinite & Sly Cooper

Article
door Wouter
donderdag, 28 maart 2013 om 9:00
xgn google image
Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Deze week mogen we een vrij bijzondere titel in de PlayStation Store verwelkomen. Na al die jaren is er namelijk weer een nieuw deel in de uiterst succesvolle BioShock serie verschenen. Met deze keer geen stad diep in de zee, maar betreden we het luchtruim voor de stad Columbia. Daarnaast maakt de meesterdief Sly Cooper ook een terugkeer met het nieuwe avontuur Sly Cooper: Thieves in Time. Hierin wendt de wasbeer zich tot tijdreizen om zijn plannen te volbrengen.
BioShock Infinite (€59,99)
Het zal voor sommigen even wennen zijn, maar met BioShock Infinite doet Irrational Games afstand van een setting die veel mensen heeft weten te imponeren. Maar dat betekent niet dat de afsluiting van de buitenwereld die Rapture met zich meebracht geheel is verdwenen. De stad Columbia belooft ook een uitzichtloos bestaan voor hoofdpersoon Booker Dewitt die samen met een kwade burgermeester en zijn trouwe volgelingen vast zit hoog in de wolken. Zijn missie om de dame Elizabeth te redden lijkt hierdoor een stuk moeilijker dan hij aanvankelijk dacht. Dat we ondanks de nieuwe setting weer met een op-en-top BioShock game te maken hebben, blijkt wel uit de recensie waar het spel een prachtige 9,5 in ontvangst neemt.
Sly Cooper: Thieves in Time (€29,99)(Cross-buy)
Sony's sluwe wasbeer, beter bekend als Sly Cooper, heeft al een aardig naam voor zichzelf weten te creëren. Na eerst drie games op de PlayStation 2 uit te brengen is het nu dan eindelijk tijd voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita met Sly Cooper: Thieves in Time. Het spel gaat verder waar het vorige deel ophield en brengt een nieuw probleem aan de orde. Sly's familiegeschiedenis wordt woordje voor woordje verwijderd, waardoor de meesterdief noodgedwongen terug in de tijd moet reizen om de verantwoordelijke te stoppen. Het betreft hier een cross-buy titel wat betekent dat je zowel de PlayStation 3 als de Vita versie ontvangt voor de prijs van één.
PSN Picks: Killzone HD + inFamous: Festival Of Blood (€12,49)
Vanwege het naderende Pasen heeft Sony weer een nieuw pakketje in elkaar gezet. Voor een klein prijsje heb je de HD-versie van de allereerste Killzone en krijg je ook inFamous: Festival of Blood. Killzone vertelt het verhaal van de Helghast die het aan de stok krijgen met de mensheid in een strijd om territorium. InFamous: Festival of Blood plaatst je in de huid van de (anti)held Cole MacGrath die zichzelf moet redden van een kwade vampier. Niet echt een passende combinatie zou je zeggen, maar voor die twaalf en een halve euro mogen we eigenlijk niet klagen.
Army of Two: The Devil's Cartel (€69,99)
Wanneer je aan de serie Army of Two denkt dan is het eerste dat je te binnen schiet toch wel de coöperatieve modus die de serie bekend heeft gemaakt. En met dit derde deel in de serie belooft het niet veel anders te zijn. Zoals ontwikkelaar Visceral Games onlangs al aangaf zou de focus wederom compleet bij de co-op modus liggen. Goed nieuws dus voor de gamers die graag samen met een vriend of vriendin een game op willen pakken. Over het eindresultaat lees je binnenkort meer in de recensie waar we al druk mee bezig zijn.
En dat waren de hoogtepunten van deze update. Volgende week rond dezelfde tijd is er weer nieuw materiaal terug te vinden in de PlayStation Store. Voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws

Laatste Reacties