Wekelijkse Xbox Live Update - add-ons galore

Article
donderdag, 05 juni 2014 om 16:25
xgn google image
Net als vorige week heeft Xbox Live deze week alleen add-ons in de aanbieding. Gelukkig zijn het niet de kleinste pakketjes, met uitbreidingen voor Call of Duty, Watch Dogs en Street Fighter. Bekijken dus!
Add-on: Call of Duty Ghosts – Invasion (14,99 euro)
Het derde grote uitbreidingspakket van Call of Duty is alweer gearriveerd! Wederom mogen we aan de slag met vier nieuwe mappen. Verwacht shout-outs in een Mexicaans stadje tijdens Dia de los Muertos, een opgegraven Egyptisch paleis, de baas van een Caribisch eiland en de Favela’s – bekend uit Modern Warfare 2. Verder laat het derde deel van Extinction je tegen nieuwe aliens vechten.
Add-on: Watch Dogs – Conspiracy (4,99 euro)
Het spel ligt nog maar net in de winkels, maar de eerste extra content is al te downloaden. Heb je de Season Pass van Watch Dogs aangeschaft, dan krijg je deze extra gamemodus zonder extra kosten. In Conspiracy moet hoofdpersoon Aiden het opnemen tegen cyborgs die Chicago zijn binnen gevallen. Uitgaande van onderstaande live-action short, kan het een interessante modus zijn.
Add-on: Super Street Fighter IV- Ultra Street Fighter IV (14,99 euro)
Mocht je Super Street Fighter IV al hebben, dan wil je natuurlijk geen dertig euro neertellen voor de Ultra-versie met nieuwe personages, levels en een YouTube-upload functie. Gelukkig hoeft dat ook niet. Je kan voor de helft van het geld de digitale versie downloaden. Het enige wat je mist, zijn de alternatieve karakterkostuums.
The Amazing Spider-Man 2 – Web Threads Suit Pack (6,99 euro)
Vind je dat rood-blauwe pakje van Spidey maar saai? Dan biedt deze DLC misschien oplossing, want het bevat zes extra pakjes met unieke vaardigheden. Een anti-elektriciteitspak bijvoorbeeld om Electro makkelijker te verslaan, of een Venom-achtig zwart pak en zelfs een Spider-Man Noir pakje!
maxresdefault
Rocksmith 2014 – Sum 41-nummers (2,99 euro elk)
Zoals gewoonlijk zijn er deze week weer een paar nieuwe nummers voor Rocksmith uitgekomen. Ongewoon is het ontbreken van een ‘nummerpack’, waarmee je alle nummers van de band van de week in één keer binnenhaalt. Nu moet je We’re All To Blame, Fat Lip en The Hell Song apart aanschaffen. En dat kost een paar euro extra ten opzichte van het nu ontbrekende all-in-one pakket.

Populair Nieuws