PlayStation Store Update

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  We zijn het midden van de week weer gepasseerd en dat kan maar één ding betekenen. Tijd voor nieuwe releases in de PlayStation Store. Het belooft weer een druk weekje te worden met klappers als Murdered: Soul Suspect, een demo van de nieuwe UFC en natuurlijk de nodige gratis content in de vorm van de instant games collection. Wat je precies kunt verwachten, lees je hieronder terug.

  Murdered: Soul Suspect (€69,99) (PS4, PS3)

  Murdered: Soul Suspect mag dan wel een nieuwe IP zijn, het concept is op zijn zachtst gezegd intrigerend. In deze game ben je namelijk een detective, wat op zich nog niet zo bijzonder klinkt, ware het niet dat je jouw eigen moord onderzoekt. Jazeker, Murdered: Soul Suspect draait om de Bell killer die onder andere het leven heeft genomen van detective Ronan O'Connor. Jij dus.

  Als geestverschijning zoek je het griezelige stadje Salem af naar aanwijzingen die jou kunnen helpen in jouw zoektocht naar gerechtigheid. Je krijgt hierbij hulp van andere geesten, maar ook van het nog levende meisje Joy dat geesten kan zien. We hebben de game inmiddels in handen en zijn druk bezig met de recensie die je een dezer dagen op XGN terug kunt vinden.

  EA Sports UFC (Demo) (PS4)

  De gameserie omtrent de MMA-sport UFC werd groot gemaakt door uitgever THQ, maar na het faillissement van het bedrijf werd de franchise overgenomen door Electronic Arts. EA Sports is sindsdien druk bezig met een nieuwe UFC en vanaf deze week kunnen we zelf ondervinden hoe de studio het er tot nu toe van afbrengt.

  Er is namelijk een demo beschikbaar voor de nieuwe UFC die je alvast kennis laat maken met een aantal nieuwe aspecten van de game. Daarnaast is het mogelijk om de Octagon te betreden met de UFC-vechters Jon Jones en Alexander Gustafsson. EA Sports UFC ligt op 17 juni in de winkels voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Trine 2 (Gratis met Plus) (PS4)

  Trine 2 oogt misschien als een simpele platformer, maar niets is minder waar. De complexe levels vereisen flink wat denkwerk en tactiek wil je veilig het einde bereiken. Om je daarmee te helpen, heb je de beschikking over maar liefst drie personages. Ieder met zo zijn eigen specialiteiten.

  De krijger kan met zijn schild en zwaard bijvoorbeeld de weg vrij maken van vijanden. De dief kan met zijn enterhaak op plaatsen komen waar niemand anders kan komen. En de magiër kan met zijn toverkrachten allerlei platformen en voorwerpen tevoorschijn toveren. Kortom, alleen door hier goed tussen te wisselen kun je de obstakels van Trine 2 trotseren.

  Dat waren de hoogtepunten van deze week. Voor het volledige overzicht met alle nieuwe releases kun je terecht op het PlayStation Blog.

  Murdered: Soul Suspect

  Verkijgbaar vanaf 6 june 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.