Watch Dogs 2 versus Real Life - Wat zijn de verschillen?

  Watch Dogs 2 is al een tijdje uit en iedereen heeft de tijd gekregen om de wereld van Watch Dogs 2 te verkennen. Watch Dogs 2 speelt zich af in San Francisco en in deze special wordt de virtuele San Francisco van Watch Dogs 2 vergeleken met de stad in het echt. Hier is Watch Dogs 2 versus Real Life!

  In deze special zijn een aantal iconische plekken van San Francisco naast dezelfde plekken in Watch Dogs 2 gelegd, en dat zorgt voor prachtige vergelijkingen. Als er iets is waar je Watch Dogs 2 een compliment voor kunt geven, is dat het volledig op San Fransisco lijkt!

  Golden Gate Bridge

  De Golden Gate Bridge, misschien wel de bekendste brug ter wereld. Bekend van films en series en tegenwoordig een toeristische trekpleister. Deze grote brug is niet weg te denken uit San Francisco, en daarom is hij ook te bewonderen in Watch Dogs 2! De beelden zijn prachtig, welke foto komt uit real life en welke komt uit Watch Dogs 2?

  Afbeelding van de Golden Gate Bridge

  Afbeelding van de Golden Gate Bridge in Watch Dogs 2

  Port of San Francisco

  Vlak naast de Golden Gate Bridge ligt de Port of San Francisco. Dit unieke plekje is een beroemde plek voor toeristen door de markt die er naast zit en het mooie uitzicht op het water.

  In Watch Dogs 2 heeft de Port of San Francisco ook een plekje gekregen en het lijkt er in ieder geval extreem veel op. Achter de Port of San Francisco is dezelfde markt uit het echte leven te vinden.

  Afbeelding van de Port of San Fransisco

  Port of San Francisco in Watch Dogs 2

  De zeehonden van Pier 39

  Pier 39 is een bekend gebied in San Francisco. Dit komt door de aanwezigheid van veel zeehonden die daar al tientallen jaren lang komen om op de Pier te gaan chillen.

  Deze toeristische trekpleister is ook in Watch Dogs 2 te bezoeken en ook daar zijn de zeehonden aanwezig.

  Pier 39 in San Francisco

  Pier 39 in Watch Dogs 2

  Pier 39 krab standbeeld

  De populaire Pier 39 is niet alleen bekend van de zeehonden. De pier heeft ook een groot winkelgebied met veel mooie kunstwerken en gebouwtjes. In Watch Dogs 2 is ook aan dit winkelgebied gedacht, zo zijn namelijk de winkels en zelfs het krabstandbeeld terug te vinden in de game.

  Afbeelding van het krab standbeeld in San Francisco

  Afbeelding van Pier 39 in Watch Dogs 2

  Steile weg

  Een van de dingen die kenmerkend zijn van San Fransisco zijn de stijle heuvels. Bij San Francisco dachten ze dat het wel leuk was om hier wegen op te bouwen. Deze wegen, die enorm steil omhoog lopen, zijn super iconisch voor San Fransisco en dus niet te missen in Watch Dogs 2!

  Zelfs de populaire treintjes die door de stad heenrijden zijn in Watch Dogs 2 te vinden.

  Afbeelding van San Francisco weg

  Afbeelding van San Francisco weg in Watch Dogs 2

  Wat voor plekken vind jij herkenbaar in Watch Dogs 2?

  Watch Dogs 2

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.