Wat zijn Ubisoft Club Units en hoe spaar je ze?

  Ubisoft Clubleden hebben bij Ubisoft hun eigen betaalmiddel. Deze zogenaamde 'Ubisoft Club Units' zijn gratis te verdienen door lekker te gamen en je kunt ze gebruiken in de Ubisoft Club zelf en in de Ubisoft Store. Als je bepaalde uitdagingen voltooit, krijg je daarvoor een bepaald aantal Units. En daarmee kun je heel wat leuke dingen kopen!

  Lees ook in deze serie:

  1. Wat is de Ubisoft Club?
  2. Wat zijn Ubisoft Club Units en hoe spaar je ze?
  3. Wat zijn Ubisoft Club Uitdagingen en hoe werkt het?
  4. Wat is een Ubisoft Club Account en waarom heb ik het nodig?
  5. Wat zijn Ubisoft Club Beloningen?
  6. Wat is Ubisoft Club XP en wat kan ik ermee?

  Hoe spaar je Units?

  Eigenlijk hoef je daar zelf niet zo heel veel voor te doen. Je kruipt gewoon achter je PC, PlayStation of Xbox en duikt zolang je wilt in een game. De Units verzamel je vanzelf als je uitdagingen voltooit. Wil je er specifiek achteraan, dan kun je op de Ubisoft Club app, in-game of de Ubisoft Club website zien welke specifieke opdrachten er beschikbaar zijn. In For Honor worden bijvoorbeeld punten uitgedeeld uit als je het verhaal op normaal niveau uitspeelt en in Rainbow Six Siege krijg je 20 Units als je alle trainingen afrondt!

  Net als deze games hebben ook de andere Ubisoft titels bepaalde Ubisoft Club Uitdagingen. De opdrachten en beloningen verschillen per game, en vaak zijn er behoorlijk veel. Je kunt er dus lang zoet mee zijn, en vaak zijn de uitdagingen leuk om te voltooien en kun je daarmee meer uit je games halen.

  Bovendien zijn de uitdagingen onderverdeeld in klassieke en wekelijkse. Hierover lees je meer in ons artikel: Wat zijn Ubisoft Club uitdagingen?

  Wat kun je met Ubisoft Club Units?

  Als je veel uren in Ubisoft games pompt, zul je uiteindelijk een mooi stapeltje Units verdiend hebben. Deze kun je inleveren in de Ubisoft Club om speciale content vrij te spelen. Units hoef je niet per se te spenderen in de game waar je ze vrij hebt gespeeld. Units kun je ook spenderen in andere games aan zogeheten 'beloningen'. Koop bijvoorbeeld de officiële soundtrack van Rainbow Six Siege voor 20 Units, of kies voor exclusieve in-game skins, wapens en andere gear!

  Daarnaast is het ook handig om de Ubisoft Store te checken, want wie weet zie je daar wel een gewilde game of collectible die je met 20% korting kunt halen in ruil voor 100 Units. Je verdient ook nog eens Units terug als je met je eigen Club account iets in de Ubisoft Store koopt. De regel hierbij is dat je één Unit verdient als je één euro uitgeeft.

  Alles over beloningen kun je lezen in ons artikel: 'Wat zijn Ubisoft Club beloningen'

  Units verlopen niet en worden gelinkt aan je Ubisoft Club Account. Op de Ubisoft Club Website of in de Apps kun je zien hoeveel Units je momenteel beschikbaar hebt.

  Hoe snel spaar je Units?

  De ene uitdaging kost meer tijd dan de andere, maar uiteindelijk moet je wel aardig aan de bak voor je jezelf rijk mag wanen. Dat hoeft overigens niet erg te zijn, want als het goed is beleef je sowieso plezier aan het spelen van games. De Units komen dan vanzelf wel, bovendien verlengen de uitdagingen om Units te verzamelen de speelduur van je games. Hoe groter de uitdaging is, hoe meer punten je kan verdienen. Gelukkig verlopen de Units niet, dus je kan net zo lang sparen als je wil.

  Om je een indruk te geven hoe snel je Units kunt sparen: Rainbow Six Siege geeft 10 Units weg voor uitdagingen als ‘dood je eerste vijand’ of ‘versterk een verwoestbare muur’ en 20 Units voor het bereiken van level 25 of het voltooien van 20 anti-terreurmissies.

  In Assassin’s Creed Origins kun je slechts 10 Units krijgen als je niveau 20 bereikt en daarna krijg je pas weer uitbetaald bij niveau 40, wat toch een stuk langer duurt. Toch zijn er ook simpeler uitdagingen, zoals het verkennen van een tombe, waarmee je ook Units en de nodige XP kunt vergaren!

  Lees meer over XP: Wat is Ubisoft Club XP en wat kan ik ermee?

  Kun je Units uitdelen aan vrienden?

  De Units die jij verdient in de Ubisoft Club zijn alleen voor jou beschikbaar, dus je kan ze niet aan iemand anders geven. Stel je leent een game uit, dan zal de ander zelf alles moeten halen op zijn of haar eigen Ubisoft Club Account. Ook de beloningen die je int, zijn niet met anderen te delen. Dat maakt jouw staaltje doorzettingsvermogen met al die uurtjes zwoegen wel extra prijzenswaardig onder je vrienden natuurlijk.

  Lees meer over een Club Account: Wat is een Ubisoft Club account en waarom heb ik het nodig?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.