Wat zijn de beste Tarantino films volgens jullie? [poll]

Article
donderdag, 01 maart 2018 om 15:33
wat zijn de beste tarantino films volgens jullie poll 127306 1
Het was lekker wakker worden deze ochtend, we kregen namelijk te horen dat Quentin Tarantino een nieuwe film gaat maken met niemand minder dan Leonardo DiCaprio en Brad Pitt in de hoofdrol. Maar wat zijn nou de beste Tarantino films? Dat is de vraag in de poll van deze week!
Het is algemeen wel bekend dat Quentin Tarantino tien films wilde maken, maar de kans is groot dat hij deze zelf geschreven regel gaat verbreken. Het gerucht gaat namelijk nog steeds rond dat de regisseur een Star Trek film gaat maken. Mocht dit doorgaan, dan wordt dat zijn elfde film.
Al heeft de Amerikaanse regisseur nog meer achter zijn naam staan dan onderstaande negen films. Zo regisseerde, schreef en acteerde hij onder andere in 1987 in de film My Best Friend's Birthday. Naast het regisseren en schrijven van zijn eigen films schreef Tarantino ook de scenario's van de films True Romance en Natural Born Killers.

De beste Tarantino films

Zijn tiende film gaat er dus in ieder geval wel aankomen: Once Upon a Time In Hollywood. Maar wij kijken met deze poll terug op zijn oudere films. Want welke van deze negen pareltjes is nou de beste? Het wordt moeilijk kiezen, want ga je voor het oorlgosavontuur in Inglourious Basterds, of voor de misdaadfilm Pulp Fiction?
Hieronder kun je alle negen films zien die de Amerikaan heeft geregisseerd, stemmen maar!