De regisseur Quentin Tarantino is normaliter iemand die het liefst zelf een grote franchise creëert in plaats van bij een al hele bekende franchise in te stappen. Maar met een nieuwe aankomende film in het universum van Star Trek krijgen we Quentin Tarantino misschien toch aan de leiding te zien bij een al hele bekende film!

Star Trek Beyond was het vorige deel in het universum en kwam uit in 2016, maar Paramount Pictures zit absoluut niet stil. Al voordat de de film te zien was in de bioscoop liet het bedrijf al weten bezig te zijn met Star Trek 4, het deel dat misschien dus wel geregisseerd gaat worden door Quentin Tarantino.

Nieuwe Star Trek film zonder J.J. Abrams?

De naam van J.J. Abrams zal altijd verbonden blijven met Star Trek, de producent, schrijver en regisseur kennen we al van de eerdere Star Trek delen uit de 21e eeuw en zal ook bij deze nieuwe Star Trek film een hand in de pap hebben. De Amerikaan, die ook regisseur was van Star Wars: The Force Awakens, zal de nieuwe Star Trek film produceren.

Er moeten dus nog hele grote puntjes op de i gezet worden voor deze nieuwe film, maar toch weten we al ongeveer wat het verhaal ons gaat brengen. Captain Kirk zal het pad kruisen met een man die hij nog nooit heeft ontmoet, maar het verhaal van deze persoon jaagt al op Kirk sinds zijn geboorte. Het gaat hier namelijk over zijn vader.