Wat worden de PlayStation Plus games voor maart 2020?

  Volgende week is het weer zover. Een nieuwe maand breekt aan en daar horen nieuwe PlayStation Plus games bij. In aanloop naar de aankondiging van de PlayStation Plus games voor maart 2020 pakken wij onze glazen bol er weer bij. Wat zouden de PlayStation Plus games voor maart 2020 kunnen worden?

  Marvel’s Spider-Man

  Sony zit in de laatste maanden dat we mogen smullen van de PlayStation 4. De onthullingsdatum van de PlayStation 5 komt steeds dichterbij en daarom denken wij dat Sony flink gaat knallen de komende maanden. Omdat binnenkort Marvel’s Iron Man VR uitkomt, moet Sony eigenlijk beginnen met de game rondom de protegé van Tony Stark, Spider-Man.

  Wij verwachten dan ook dat Sony deze game in de komende maand beschikbaar gaat stellen voor PlayStation Plus abonnees. Natuurlijk heeft Sony een hele berg aan games om mee te knallen, waarvan wij er wel een paar kunnen noemen. Deze games zouden wij wel willen zien in de PlayStation Plus update voordat de PlayStation 5 uitkomt.

  Patapon Remastered

  Nog niet lang geleden kwam Sony met de remaster van Patapon 2. De game die eigenlijk voor de PlayStation Vita verscheen laat je een groep krijgers besturen op hun tocht door een vreemd land. Deze game heeft een grote 2 achter zijn naam staan en dat betekent dat er al een eerste deel bestaat. Die game is, net als deel 2 volledig opgepoetst en in 2017 al uitgekomen voor de console.

  Het is hoog tijd om iedereen kennis te laten maken met het begin van de franchise dus! Er bestaat bijna geen betere manier om dit te doen dan via de PlayStation Plus games voor maart 2020. Wij verwachten dan ook dat we komende maand met deze ritmische strategiegame aan de slag mogen.

  Astro Bot Rescue Mission

  De afgelopen maand werden we aangenaam verrast met de Virtual Reality game Firewall Zero Hour bij de PlayStation Plus update voor februari 2020. Daarom denken wij dat Sony dat deze maand weer gaat doen. Om precies te zijn verwachten wij dat het kleine schattige robotje Astro Bot met zijn game naar de PlayStation Plus update voor maart 2020 komt.

  Deze game zou een toffe toevoeging zijn aan het PSPlus line-up voor maart 2020 en VR gamers een heel tof avontuur schenken om deze stormachtige dagen door te komen. Wij hopen dan ook dat Sony ons het avontuur van Astro Bot komende maand cadeau geeft.

  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

  De afgelopen maand kregen we van Sony een toffe trilogie in de PS Plus update voor februari 2020. We mochten met de BioShock Collection aan de slag. De maand ervoor mochten we ook al met een verzameling games aan de slag, namelijk de Nathan Drake Collection. Zie jij het patroon ook al ontstaan?

  Wij verwachten dat Sony de komende maand nog een keer een collectie uit de kast trekt om ons voor de derde keer te verwennen. Om precies te zijn verwachten wij dat de Crash Bandicoot N.Sane Trilogy in maart gratis te spelen zal zijn. Het zou in ieder geval erg tof zijn als Sony met deze game komt

  Wat worden de PlayStation Plus games voor maart?

  Dat zijn onze voorspellingen voor maart 2020. Wat de daadwerkelijke titels voor maart worden wordt naar verwachting op woensdag 26 februari onthuld. Dat is de laatste woensdag van de maand en traditiegetrouw is dat de dag waarop Sony alles uit de doeken doet voor de maand erop. Welke games hoop jij in de PlayStation Plus update te zien?

  Update - PlayStation Plus games van maart 2020 onthuld

  Inmiddels zijn de PlayStation Plus games van maart 2020 onthuld. Waar werd gehoopt op Crash Bandicoot, kregen abonnees Shadow of the Colossus en Sonic Forces. De games zijn inmiddels niet meer gratis te downloaden. De huidige PlayStation Plus games zijn die van juni 2020 die je hier kunt vinden.

  Dit artikel is op 10 juni 2020 bijgewerkt.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.