Dit zijn de beste PS4 games die wij nog op PlayStation Plus willen zien

  Voor de feestdagen zal Sony de PS5 lanceren en dus is dit het laatste jaar met de PS4 als main console. Voordat de PlayStation 4 wordt begraven, willen wij graag zien dat Sony nog flink uitpakt met gratis games op de PlayStation Plus. Dit zijn de titels die de XGN redactie wil zien.

  Luuc

  Geef ons Horizon Zero Dawn, Sony! Viva Hollandia ten top is wat we moeten hebben in 2020. Met alle geruchten over een vervolg dat onderweg is zou het slim zijn van Sony om de game nog even gratis te maken voor iedere PlayStation Plus gebruikers.

  Als dat niet mogelijk is om die titel weg te geven op de dienst, gun ons dan in ieder geval het genot van Patapon 2.

  Rox

  k zou wel aan de slag willen met Sekiro: Shadows Die Twice, niet dat die gratis gaat worden, maar hé... het lijkt me wel leuk! Ik vraag me namelijk af of die game wel wat voor mij is. De setting spreekt me wel heel erg aan, dus als die dan 'gratis' zou worden, kan ik hem mooi testen! De verhalen over het spel zijn natuurlijk wel erg bruut.

  Verder weet ik het niet zo goed wat voor games ik gratis zou willen zien op PlayStation Plus. Veel titels die Sony te bieden heeft, heb ik al haha.

  Theo

  Ik heb niet heel veel wensen voor games in de PlayStation Plus updates, maar wel een paar suggesties. Sony zou namelijk wel een hele goede zet kunnen maken als ze God of War of Uncharted 4: A Thief's End op de dienst aanbieden. Met andere titels zoals The Last Guardian of Marvel's Spider-Man heeft de uitgever ook nog andere titels in huis om indruk te maken.

  Het jaar is nog jong en we hebben nog een maand of acht te gaan voordat de nieuwe console eraan komt, dus Sony: laat je spierballen zien!

  Ralph

  Sony heeft met het laatste jaar van de PlayStation 3 laten zien dat ze best durven om grote titels uit te brengen voordat de next-gen console eraan komt. Ik verwacht dus eigenlijk wel dat de uitgever flink gaat uitpakken dit jaar. Dat zou een mooi gebaar zijn naar alle PlayStation Plus-gebruikers die het platform al jaren steunen.

  De meest logische keuzes voor de games zouden natuurlijk grote, exclusieve titels zijn. Toppers als God of War of Spider-Man gaan al niet meer voor de volle prijs over de toonbank en kunnen nu perfect worden aangeboden als gratis games op PlayStation Plus.

  Persoonlijk zou ik zelf ook grote titel willen zien in een wat onbekender genre. Bloodborne heeft bijvoorbeeld al laten zien dat het platform een handige manier is om het grote publiek in aanraking te laten komen met games die ze anders niet zouden spelen. In dat opzicht zouden titels als Sekiro: Shadows Die Twice of Judgment zeer goed werken. Laat zien wat je allemaal in huis hebt, Sony.

  Roland

  Spider-Man staat bij mij nog steeds op een hoge positie als het aankomt op Playstation 4 games. Ik vind dat Spider-Man een must-have is als Playstation eigenaar, tenzij je echt helemaal niets met superhelden hebt.

  De game geeft je echt het gevoel dat je Spider-Man bent, net zoals de Batman Arkham games je het gevoel geven dat je Batman bent. Spider-Man is natuurlijk niet perfect, zo zitten er nog wel een paar saaie segmenten tussen die de pacing van de game een beetje verstoren.

  Toch denk ik dat het nog een hele vette game zou zijn voor PlayStation Plus, zeker omdat er naar verluid een sequel aan zit te komen!

  Dit zijn de wensen van de XGN redactie voor de games voor PlayStation Plus dit jaar. Maar welke titels wil jij nog zien op die dienst van Sony? Laat het ons weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.