Wat worden de PlayStation Plus games van februari 2020?

Article
zondag, 26 januari 2020 om 17:01
playstation plusf1629368547
De maand zit er alweer bijna op en dat betekent dat de PlayStation Plus games van februari 2020 aangekondigd gaan worden. Wij doen alvast een gooi naar de games die we komende maand gratis krijgen als PSPlus leden.

Update - PlayStation Plus games van februari 2020 onthuld

Inmiddels zijn de PlayStation Plus games van februari 2020 onthuld. Waar werd gehoopt op Horizon Zero Dawn, kregen abonnees BioShock: The Collection en De Sims 4. Tevens werd Firewall Zero Hour uitgestald. De games zijn inmiddels niet meer gratis te downloaden. De huidige PlayStation Plus games zijn die van mei 2020 die je hier kunt vinden.

Oorspronkelijke artikel

In januari kwam Sony redelijk laat met haar aankondiging rondom de PlayStation Plus games en de titels waren niet de beste games om het jaar mee af te trappen. Althans, als je het aan de fanbase vraagt. Met Goat Simulator en The Nathan Drake Collection kregen we maar liefst vier games om te spelen en daarmee vele uren aan plezier. Welke twee games er deze maand gratis zijn, is nog niet bekend. Daarom pakken wij onze glazen bol erbij en voorspellen welke titels we in februari 2020 mogen verwelkomen.

Street Fighter IV

Op 14 februari komt Capcom met haar nieuwe versie van Street Fighter V. Deze game is al even uit, maar krijgt nu een volledige versie. Sony heeft ons eerder al Street Fighter games gratis gegeven, maar dit zou een mooi moment zijn om Street Fighter IV gratis te maken voor leden. Op die manier kunnen zij zich mooi voorbereiden op de complete versie van deel 5.
zombie army trilogy headerf1595433367

Zombie Army: Trilogy

Een andere game waar we de komende maand van mogen smullen is de vierde Zombie Army. Die game komt op 4 februari uit. Om PlayStation Plus leden te prikkelen voor deze zombiegame zou het zomaar eens kunnen zijn dat we aan de slag mogen met een andere zombiegame van Rebellion, bijvoorbeeld Zombie Army: Trilogy.
ffxvf1579877014

Final Fantasy XV

Een andere mogelijke game die we gratis zouden kunnen krijgen komt uit de stal van Square Enix. Deze ontwikkelaar is druk bezig met het uitbrengen van remasters en De PlayStation 4 wordt in binnenkort ook verrijkt met de remaster van Crystal Chronicles. Om die game wat kracht bij te zetten zou Sony wel eens de handen ineen kunnen slaan met Square Enix en ons een andere Final Fantasy game kunnen geven komende maand zoals Final Fantasy XV.
horizon 1f1590182033

Horizon Zero Dawn

Als laatste nemen we een hele andere theorie voor een gratis game in februari 2020. Sony kiest er namelijk altijd voor om een grote titel en een wat kleinere game gratis te maken. In januari was de grote game The Nathan Drake Collection bijvoorbeeld. Het kan zomaar zijn dat Sony ons komende maand Horizon Zero Dawn gratis geeft in aanloop naar het PlayStation 5 evenement. Het is misschien wat vergezocht, maar er gaan geruchten dat deze franchise een deel 2 krijgt als releasegame voor de PS5. Dan is het natuurlijk wel zo slim om iedereen eerst even het eerste deel te laten spelen!
Welke games komen er volgens jou in de PS Plus games van februari 2020 terecht?
Dit artikel is op 12 juni 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws