'iOS 14 komt naar alle iOS 13 toestellen'

News
maandag, 27 januari 2020 om 9:27
ios14f1595433116
Alle Apple toestellen die op dit moment iOS 13 hebben, zullen volgens een gerucht ook iOS 14 krijgen. Dit zou gelden voor iPhones, maar niet voor iPads.
Een onbekende bron die dichtbij Apple staat, heeft dit verteld aan de Franse website iphonesoft. Als het gerucht waar is betekent dit dat toestellen als de iPhone SE, 6S en iPhone 7 nog een update zullen krijgen. Het gerucht moet nog wel met een flinke korrel zout genomen worden. Iphonesoft heeft het namelijk vaker bij het verkeerde eind gehad als het op geruchten aankomt.

iOS 14 niet voor iPads

De nieuwe Apples update zou niet gelden voor iPads met iOS 13. De update naar iPadOS 14 zal volgens het gerucht niet gaan gelden voor apparaten als de iPad Mini 4 en Air 2. Reden hiervoor is volgens de bron dat Apple de chipsets in deze apparaten niet meer ondersteunt.
Vermoedelijk komt iOS 14 rond september dit jaar uit. Apple houdt vaak in juni een conferentie waarin onder andere updates onthuld worden. Momenteel is er nog geen reactie vanuit Apple op dit iOS 14 gerucht.