Reageer en Win: The Falcon and the Winter Soldier goodie-pakket!

  WandaVision is pas net afgelopen bij Disney+, maar we worden meteen alweer getrakteerd op de volgende gloednieuwe serie: The Falcon and the Winter Soldier. Om de release te vieren geven wij een tof goodie-pakket weg van de show!

  Disney+

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een Nintendo Switch goodie-pakket van Apex Legends. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van het Apex Legends goodie-pakket is geworden... JediKiller-Jango!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – The Falcon and the Winter Soldier goodie-pakket

  Disney+ gaat lekker de laatste tijd met nieuwe series. Zo werden we eerst getrakteerd op WandaVision en is het vanaf vandaag tijd voor de volgende Marvel show: The Falcon and the Winter Soldier. Om de release van de gloednieuwe serie te vieren, geven we in samenwerking met Walt Disney Benelux een heel wtof goodie-pakket van The Falcon and the Winter Soldier weg. Het pakket bestaat uit:

  • TFATWS rugtas
  • TFATWS buttons
  • TFATWS tote bag
  • TFATWS keychain

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.