Wat worden de gratis PS Plus games van december 2020?

Article
vrijdag, 20 november 2020 om 14:00
the witcher 3 wild hunt 100993f1710497885
Eindelijk kunnen we met de PS5 aan de slag. Menigeen zal de console al thuis hebben staan en al flink gegamed hebben met zowel Astro Bot als Bugsnax, die deze maand gratis is voor PS Plus abonnees. Welke games brengt Sony in december 2020 gratis gratis naar PS Plus? Wij voorspellen!
Sony heeft ons afgelopen maand al flink verwend met de eerste PS5 game in de PS Plus line-up (van november 2020). Bugsnax is namelijk tot en met februari 2021 gratis voor iedereen met een PS Plus abonnement. De komende maand weten we daardoor dt we in ieder geval geen PS5-game hoeven te verwachten. Sterker nog, Sony heeft al aangegeven dat Destruction All-Stars de volgende gratis PS5 game zal worden en dat dit pas in 2021 wordt. Maar wat krijgen we dan in de PS Plus line-up van december 2020?

The Witcher III

December is (hopelijk) dan echt de maand dat Cyberpunk 2077 uitkomt. CD Projekt Red heeft flink wat tegenslagen gehad bij de ontwikkeling van de game, maar voor mensen die lang wachtten op de game is 10 december de dag om naar uit te kijken. Wij verwachten dat Sony hierop inspringt met een andere titel uit de stal van de Poolse ontwikkelaar: The Witcher III: Wild Hunt.
Deze game laat je in de huid kruipen van Geralt of Rivia die je gedurende tientallen (als het geen honderdtallen zijn) uren vergezelt in een wereld vol monsters, bloedige gevechten, magie en eenhoorns.
concrete genie 01f1571901864

Concrete Genie

Omdat Sony met de PlayStation 5 behoorlijk insteekt op de lichteffecten van de console, verwachten wij dat we komende maand een toffe én recente game gratis voorgeschoteld krijgen die dit toont en tevens geschikt is voor PS4-bezitters. Concrete Genie zou die titel wel eens kunnen zijn. De game speelt namelijk in op sterke lichteffecten en dat is precies waar de PS5 (onder andere) goed in is!
Als Ash ga je in de game op pad om alles vrolijker te maken. Dat doe je door je schilderijen tot leven te wekken en af te rekenen met pestkoppen in de straten. Als deze game gratis wordt de komende maand, dan kunnen we nog heerlijk smullen op zowel de PS4 als de PS5!
tetris effect review de allerbeste tetris game ooit 142449

Tetris Effect

Een andere game die erg sterk zou zijn om nu gratis uit te brengen is Tetris Effect. Ook deze game brengt met zijn lichteffecten de kracht van de PS5 in beeld, terwijl PS4-bezitters heerlijk kunnen smullen van de onveranderd leuke gameplay die Tetris al jaren brengt. Met ruim 100 levels en verschillende modi, kun je urenlang al puzzelend doorbrengen met de klassieke blokjes. De game kent daarbij ondersteuning voor de PSVR, waardoor je alles nog intenser beleeft.

Populair Nieuws

Laatste Reacties