Dit zijn de gratis PS Plus games van februari 2021

  De afgelopen maanden zagen we al mondjesmaat PS5-games voorbij komen in de gratis PS Plus line-up. Eerst kwam Bugsnax als gratis PlayStation Plus game voorbij, waarna Maneater voor PS5 volgde. In februari 2021 mogen we aan de slag met verse games, waaronder twee PlayStation 5 toppers! Dit zijn de gratis PS Plus games van februari 2021.

  Destruction AllStars

  Vers van de pers brengt Sony in februari 2021 de sloop-alles-wat-je-ziet bewegen- PS5 game Destruction AllStars. De game zet je middenin een arena waarin de menigte op afstand brult, terwijl motoren om je heen ronken. Kies je Allstar en druk het gaspedaal in met maar één doel: alle tegenstanders letterlijk vernietigen!

  Destruction AllStars laat je namelijk met auto’s in een arena vechten tot er alleen een hoopje schroot over is. Daarna mag je te voet verder en met je tegenspelers op de vuist gaan. Er kan er maar één winnen! Ben jij dat?

  Control: Ultimate Edition

  De tweede game die Sony in februari gratis aanbiedt is Control: Ultimate Edition. Deze game komt zowel naar de PlayStation 4 als PS5. PlayStation 5-eigenaren krijgen meteen de gratis upgrade voor de game, waardoor alles in Control er een stuk gelikter uit ziet. Daarnaast wordt deze versie geleverd met twee gratis downloadbare contentpakketten die het avontuur een stuk verlengen.

  In Control ga jij op onderzoek uit in The Old House, een wolkenkrabber die het hoofdkwartier vormt van een geheim agentschap. Er is een buitenaardse dreiging het gebouw binnengedrongen en het is aan jou om deze op te sporen en uit te schakelen. Niets is wat het lijkt in de game dus er staat je nog een aardige klus te wachten. Bovendien is Jess Faden, de dame die je onder de knoppen krijgt, ook nog eens een drager van The Service Weapon. Hiermee kan je makkelijker contact maken met het bovennatuurlijke, waar The Old House vol mee zit.

  Concrete Genie

  Als derde en laatste game schuift Sony komende maand Concrete Genie gratis naar voren. Deze kleurrijke game draait om Ash, een jongen die eenzaam is en gepest wordt. Als hij ontdekt dat zijn schilderingen tot leven gewekt kunnen worden, verandert zijn hele leven. Het saaie vissersdropje Denska kan op die manier namelijk weer bruisend worden!

  De game maakt volop gebruik van de bewegingssensor van de DualShock 4 controller, waardoor je letterlijk in een handomdraai je schilderingen op een muur gooit. Daarna wek je je creaties tot leven alsof het niets is. Concrete Genie is niet alleen met je controller te spelen, maar ook met een PlayStation VR-bril. Hierdoor wordt het avontuur nog toffer.

  Destruction AllStars

  Verkijgbaar vanaf 2 february 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.