Wat vinden jullie de beste Resident Evil game? [poll]

  De eerste Resident Evil game kwam al in 1996 uit. Op vrijdag 25 januari 2019 komt de remake van Resident Evil 2 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Maar wat vinden jullie eigenlijk de beste Resident Evil game?

  De nieuwste Resident Evil game, genaamd Resident Evil 2 Remake, komt dus al binnen twee weken uit. Het is een remake van de Resident Evil 2 game die in 1998 uitkwam. In de remake zul je niets meer hebben aan de puzzels uit de originele game. Alle puzzels zijn namelijk veranderd en moeilijker gemaakt. De munitie is schaars en goed mikken is dus uiterst belangrijk. Wat er allemaal nog meer veranderd is, kun je teruglezen in onze Resident Evil 2 Remake hands-on.

  De beste Resident Evil game

  Vul hieronder in welke Resident Evil game je het beste vindt. De komende week kun je de poll invullen. Aan het einde van volgende week, wanneer Resident Evil 2 Remake uitkomt, wordt de uitslag van deze poll bekendgemaakt. We hebben alle verschillende games uit de Resident Evil serie in deze poll gezet. Dat betekent dat ook de spin-offs in deze lijst staan.

  Resident Evil 2 Remake

  Verkijgbaar vanaf 25 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.