Wat vinden jullie de beste Rainbow Six Siege operators? [poll]

  Het eerste Rainbow Six Siege toernooi van dit jaar, Six Invitational 2019, zal binnen een paar weken plaatsvinden. Hier gaan de beste spelers ter wereld de strijd aan voor een prijzenpot van meer dan een miljoen dollar. Er zijn inmiddels enorm veel operators. Wat vinden jullie de beste operators in Rainbow Six Siege?

  Rainbow Six Siege staat garant voor keiharde first-person shooter actie. Het is een van de grootste eSports games ter wereld, waarbij de verschillende operators uit verschillende organisaties komen. Zo heb je personages uit de Verenigde Staten, Rusland, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. De operators zijn allemaal heel verschillend van elkaar. Wij hebben ook een artikel geschreven over de beste Rainbow Six Siege operators.

  Iedere operator heeft een bepaalde specialiteit. Op basis hiervan kun je kiezen welke wapens hier het meest geschikt voor zijn en welke attachments je dan moet gebruiken. Voordat de match is begonnen moet er dus al flink tactisch worden nagedacht.

  De beste Rainbow Six Siege operators

  Hieronder kunnen jullie invullen wat jullie de beste Rainbow Six Siege operators vinden. Iedereen kan één keer op een operator stemmen. De uitslag van de poll wordt volgende week donderdag, 7 februari, bekendgemaakt. Laat in de comments hieronder weten waarom jij voor een bepaalde operator hebt gekozen.

  Rainbow Six Siege is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.