Wat vind jij van de Xbox Series X? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 14 december 2019 om 15:00
xbox series x0f1582274529
De laatste loodjes van 2019 zijn ingezet en dan is het afwachten tot we in 2020 zitten. Een nieuw decennium tjokvol met games en natuurlijk nieuwe consoles! Volgend jaar moeten de PlayStation 5 en Project Scarlett verschijnen en die laatste heeft een officiële naam gekregen: wat vind jij van de Xbox Series X? Welkom bij de XGN Doe Mee!
De vorige keer ging het bij ons om de vraag of jullie een discloze next-gen Xbox willen. Geruchten en geluiden over zo’n soort console zijn niet wereldvreemd, want er is al een Xbox-console die volledig draait om digitale titels en geen disclezer heeft: de Xbox One S digitale editie. En Bradhadair ziet zoiets ook wel bij de volgende Xbox gebeuren:
En dat is natuurlijk ook wel waar, aangezien de next-gen Xbox volledig backwards compatible moet zijn en dan de keuze heeft uit tal van titels. Daarnaast is er natuurlijk ook de Game Pass waarmee Microsoft vele onontdekte pareltjes aan spelers aanbiedt, waardoor je al niet meer snel een doosje met disk hoeft aan te schaffen.
Wij blijven bij de next-gen Xbox, want afgelopen week werd Project Scarlett eindelijk uit de doeken gedaan. Tijdens de jaarlijkse The Game Awards kregen wij de eerste blik op de nieuwe next-gen Xbox-console en die is nogal verschillend ten opzichte van diens voorgangers. Zo is de Xbox Series X verticaal en moet het dé krachtigste Xbox-console ooit zijn. En dat brengt ons bij de vraag:

Wat vind jij van de Xbox Series X?

Met een eerste blik op de next-gen Xbox is het de vraag wat jullie van de eerste toevoeging van de negende generatie consoles vinden. Wat verwacht jij ook van de Xbox Series X en zou jij deze al in jouw kamer zien staan?
Een boel vragen weer, maar laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien wij jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!