Wat wil jij zien in The Last of Us Part 2? - XGN Doe Mee

  September nadert zijn einde en afgelopen week was er groot gamenieuws met de releasedatum van The Last of Us Part 2 die bekend is geworden. Voor de Doe Mee een goed moment om te vragen: wat wil jij zien in The Last of Us Part 2? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden wilde de Doe Mee graag weten wat jullie van Borderlands 3 vinden. De nieuwste telg in de Borderlands-reeks is nu twee weken uit en het is tijd om jullie ervaringen rondom de titel te horen. Zoals die van Gipetto:

  En dat laatste wat Gipetto zegt klopt natuurlijk ook, al waren er wel wat opstartproblemen voor Borderlands 3. Zo ging het samenspelen met vrienden of collega’s niet helemaal soepel in het begin en zijn er nogal wat problemen met missies die soms vastlopen, waardoor je weer een flink stuk opnieuw mag doen. Misschien dat andere XGN’ers dit ook hebben ervaren.

  Enfin, van Borderlands 3 gaan wij naar The Last of Us Part 2. Afgelopen week maakte Sony de releasedatum van de gewilde titel bekend. Dit deed zij bij haar State of Play evenement en sindsdien zijn er al meerdere impressies online verschenen. Onze vraag aan jullie is:

  Wat wil jij zien in The Last of Us Part 2?

  Singleplayerliefhebbers hoeven zich geen zorgen te maken voor een eventuele multiplayer, want afgelopen week kwam ook het nieuws naar buiten dat The Last of Us Part 2 geen multiplayer zal hebben; de game wordt een complete singleplayerervaring. Maar wat wil jij zien in The Last of Us Part 2?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er vooral even bij WAAROM jij dat juist wilt zien in The Last of Us Part 2. Zien wij jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.