Wat verwacht jij van het Nederlands elftal tegen Argentinië?

Article
woensdag, 07 december 2022 om 18:00
voetbal kijkenf1645632304
Nederland moet in de kwarfinale spelen tegen Argentinië. Van Gaal heeft nog een appeltje te schillen met dit land. Dus wie weet wat er mogelijk is! Wat verwacht de redactie?

Chris

Ik verwacht dat Nederland zeker een kans maakt tegen Argentinië. Daar draait het toch vooral om één persoon: Messi. Nederland speelt meer als een team en als er íemand is die het beste uit deze groep kan halen, dan is het Van Gaal wel. Zal het makkelijk worden? Vast niet. Het is tenslotte een kwartfinale, dan zijn er geen makkelijke wedstrijden meer. Toch geef ik ons, misschien tegen beter weten in, een goede kans. En zeg nou eerlijk, is er een mooiere manier om het weekeinde te beginnen dan met het vooruitzicht van een wedstrijd tegen Brazilië? Ik dacht het niet!

Theo

Weten jullie nog wat ik zei over de afgelopen wedstrijd? Xavi Simons op het veld, beter voetbal en een uitslag van 3-1. Precies wat er gebeurd is een paar dagen geleden, toen de VS naar huis gestuurd werd. Voor de komende wedstrijd heb ik voor Nederland wat minder goed nieuws in mijn voorspelling. Ik denk namelijk dat onze Oranjeleeuwen het niet zo overtuigend zullen doen dit keer. Het voetbal was tegen de VS nog steeds te slordig en op een paar sterke acties na was het verdedigende werk echt niet op niveau. Tegen een ploeg als Argentinië kun je je koffers daarmee pakken nog voordat de wedstrijd begint. Als het voetbal wel beter is geworden maakt Nederland een kansje, maar vermoedelijk zal de wedstrijd dan in penalty's uitmonden. Daarop gok ik dan ook met mijn voorspelling: met een 1-1 richting penalty's en dan een enkeltje naar huis voor Argentinië, want als er één verrast dit toernooi is dat Noppert wel.

Marcus

Ik houd nog steeds niet van voetbal en mijn enige echte mening is dat Qatar dit toernooi nooit had mogen krijgen. Uit morele overwegingen hoop ik dan ook dat het na de kwartfinale gedaan is met oranje, zodat we het hele toernooi kunnen vergeten. Dat lijkt gelukkig niet onwaarschijnlijk, want Argentinië is één van die landen die meestal best sterk zijn. Bovendien had FIFA 23 voorspeld dat Argentinië het hele WK zou winnen. Dus FIFA, ik weet dat ik door de jaren heen herhaaldelijk heb gezegd dat je een kutgame bent, maar toch hoop ik dat je me dit keer niet in de steek laat.
Laat ons weten in de reacties wat jij denkt!