Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 27 april 2012 om 20:25
xgn google image
Het is weer weekend! Voor sommigen van jullie zal dit meteen de meivakantie van één dan wel twee weken inluiden. In ieder geval twee dagen weekend, twee dagen om weer even te ontspannen met een heerlijke game. Welke zijn dat dit weekend voor jullie?
Deze afgelopen week stond vooral in het teken van de release van PROTOTYPE 2, die sinds enkele dagen verkrijgbaar is voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Verder zijn misschien ook de PC-versie van Binary Domain en Risen 2: Dark Waters interessant om te vermelden. Dan hebben we het ook meteen gehad voor april en gaan we alweer naar mei, hopelijk een vruchtbare gamemaand.
Zelf ga ik dit weekend een beetje vrij invullen. Hier nog wat spelen, daar nog wat spelen. Waarschijnlijk gaat onder meer Batman: Arkham City weer eens uit de kast komen, letterlijk dan. FIFA 12 is ook alweer een tijdje geleden. Maar het meeste zal ik tijd besteden aan Fable: Heroes, een nieuwe toevoeging aan de Fable serie, maar een vreemde eend in de bijt. Een heel ander spel dan de voorgaande Fable games. Het is ook een downloadbare titel. Vanaf 2 mei kunnen jullie er zelf mee aan de slag. Voor die tijd is de recensie hoogstwaarschijnlijk al op XGN te lezen.
Waar we vooral benieuwd naar zijn is welke schijfjes er bij jullie in de consolelade verdwijnen dit weekend. Laat in een reactie hieronder weten wat jij dit weekend speelt!

Populair Nieuws

Laatste Reacties