Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 04 mei 2012 om 18:30
xgn google image
Het weekend is weer aangebroken! Hoewel voor een aantal van jullie dit betekent dat er een vakantie ten einde loopt, hebben we net zo goed nog twee vrije dagen voor ons. Vrije dagen waarin flink gegamed kan worden. Welke games speel jij dit weekend?
Deze week kwamen er vooral downloadbare games uit. Onder andere Awesomenauts en Fable Heroes zijn nu te downloaden en beide games hebben van ons positiviteit ontvangen. Voor de PlayStation Vita is er ook eindelijk weer een echte topper verkrijgbaar. Mortal Kombat ligt sinds gisteren in de winkels. De grootste game van deze week verscheen echter vandaag. Sniper Elite V2 is nu te krijgen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.
Geen enkele van deze games zal echter mij bezighouden dit weekend. Ik ben van plan Sine Mora eens op te starten. Berry was erg posititef in de recensie en dat maakte mij wel benieuwd. Dit weekend maar eens onderzoeken of Berry een beetje betrouwbaar is geweest in de recensie. Misschien dat ik ook verder ga met Warp al heb ik na één sessie een hekel gekregen aan de besturing. Het werkt erg lomp dus ik zal mijzelf echt over moeten halen om die nog eens op te starten.
Maar genoeg over mij, we willen natuurlijk weten welke games jullie gaan spelen dit weekend. Laat het in de reacties hieronder achter!