Wat speel jij dit weekend?

Article
zaterdag, 06 juli 2013 om 16:00
xgn google image
Terwijl de meeste studenten hun diploma onderhand hebben opgehaald en genieten van de meest zonnige oorden, zijn er ook nog mensen die nog steeds naar school of werk toe moeten. Gelukkig voor hen is er een fenomeen dat het weekend genoemd wordt. Wat ga jij allemaal doen op je vrije dagen?
Dat het zomer is betekent ook dat de industrie het wat rustiger aan doet qua releases. Het zijn vooral de kleine releases en speciale acties waarvan je het moet hebben. Zo hebben PlayStation 3 bezitters met PlayStation Plus deze week hun nieuwe gratis games kunnen innen. Battlefield 3, Saints Row: The Third en PAYDAY: The Heist zullen dan ook op veel harde schijven te vinden zijn. Fans van The Walking Dead sprongen bijna een gat in de lucht toen bekend werd dat de nieuwe DLC 400 Days al deze week verspreid werd. Xbox 360 en PC-bezitters kunnen nu al aan de slag en de andere platformen volgen spoedig.
Heb jij ook last van het Tom-virus en ben je meteen begonnen met de nieuwe content voor The Walking Dead? Of ben jij meer van een 'zwembadje in de achtertuin met een ijsje en zonnebrand-crème'-type. Je hoeft natuurlijk niet naar de winkel te gaan om goede games te halen. Worden er nog klassiekers uit de doos op zolder gehaald om gereanimeerd te worden? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties