Wat speel jij dit weekend?

  Nederland was deze week in diepe rouw. De vliegtuigcrash in Oekraïne is de hele week al het gesprek van de dag. Televisie en radio passen hun programmering aan, en in het hele land hangt de vlag halfstok.

  Voor een ieder die getroffen is door deze rampzalige gebeurtenis, namens de gehele XGN-redactie een hoop steun toegewenst. Dit soort nieuws is nooit leuk om te horen te krijgen en steun van anderen kan op dat soort momenten wonderen doen. Toch gaat het normale leven ook door en dat is in de wereld van de games niet anders.

  The Wolf Among Us

  Want ook deze week komen er gewoon games uit, al zijn er geen grote titels in de lijst te bespeuren. De grootste release is nog wel de vierde episode van The Wolf Among Us. Het verhaal van dit vijfdelige avontuur nadert zijn einde en de gebeurtenissen in de game worden steeds spannender. Je merkt het al, spoilers worden hier niet gegeven. Voor een oordeel van episode vier kun je wel terecht bij de recensie van Tom.

  Een heel andere game is OlliOlli. Deze skategame is sinds deze week ook op Windows, Linux en Mac verkrijgbaar. Eerder verscheen de titel al op de PlayStation vita. Dat digitaal skaten wel degelijk leuk is, bewijst Laura in haar recensie. Daar weet de game maar liefst een 8,0 te scoren.

  Wat speel jij dit weekend?

  Het is deze week dus lekker rustig. Misschien wel de juiste tijd om wat oude games op te starten of te herspelen. Misschien is de bèta van Destiny wel iets voor jou. Wat speel jij dit weekend? Laat het hieronder weten in de reacties!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.