Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 16 mei 2014 om 18:00
xgn google image
Wat is het toch weer een drukke week geweest. De examenstress heeft de laatste paar dagen zijn climax bereikt en ook bij XGN is er veel gebeurd. De hele week heeft de XGN crew gewerkt aan de content van XGN 4.0. Ook wij verdienen onderhand dus wel een pauze en laat die er nou zijn in de vorm van het weekend.
Hoewel de meesten van ons vrij druk waren deze week, valt het qua releases weer reuze mee. Kirby: Triple Deluxe is eigenlijk de enige game die echt de aandacht trekt. 3DS-bezitters kunnen dan ook hun apparaatje uit de kast halen, want de roze bubbel is terug van weggeweest.
In maar liefst drie games kun je met Kirby aan de slag en de game speelt heerlijk weg, zo liet collega Theo weten in zijn recensie. Ook grafisch doet de game het goed met prachtige 3D-effecten. Tel de schattigheid van Kirby zelf daarbij op en je hebt het ideale tijdverdrijf voor dit weekend te pakken.
Ben je wat minder van het kiddy karakter van Nintendo of heb je geen Nintendo 3DS, dan zul je het moeten doen met arcadegames als Super Time Force of Battleblock Theater. Je kunt natuurlijk ook gewoon je oude games weer afstoffen om ze een tweede leven te geven.
Wij van de XGN redactie doen het vanmiddag en vanavond wat rustiger aan, maar dat weerhoudt ook ons er niet van om dit weekend wat games op te pakken.
Wat ga jij dit weekend spelen? Grijp je naar de digitale slagvelden van Battlefield 4, of doe je het rustig aan en bouw je er op los in Minecraft? Laat het hieronder weten!

Populair Nieuws

Laatste Reacties