XGN Doe Mee: Welk comicpersonage zou zijn eigen game moeten krijgen?

Article
maandag, 19 mei 2014 om 12:30
xgn google image
Een nieuwe week, een nieuwe stelling om ons over te buigen. We verwachten op de E3 straks meer te zien van Batman: Arkham Knight, maar zou het niet tof zijn om eens een ander personage dan Batman naar voren te schuiven voor een solo-game?
Eerst komt natuurlijk de stelling van vorige week aan bod. Onze enthousiaste college Rick legde jullie toen het vuur aan de schenen door te vragen van welke game je een remake zou willen zien. Er waren diverse meningen, maar de meest voorkomende was Zelda-game Majora’s Mask. Ook is er schijnbaar veel vraag naar Bond-games, zoals ook Talgees4 aangeeft:
Daniel Craig, de James Bond van dit moment, is daar vast niet heel erg blij mee, maar Pierce Brosnan is vast wel te porren voor zo’n opdracht. Hoewel hij het ongetwijfeld druk heeft met het promoten van The Expendables 4. James Bond is natuurlijk een boekverfilming en daar weer een vergaming van, dus deze week een vraag die daarvan in het verlengde ligt:

Welk comicpersonage zou zijn eigen game moeten krijgen?

Batman is inmiddels goed gerepresenteerd in de gamewereld met zijn solo-project Arkham. Spidey zien we af en toe terug in games en uiteraard kom je in LEGO-titels ook heel wat comic-figuren tegen. Maar de universums van Marvel en DC comics zijn natuurlijk enorm en die twee bedrijven zijn niet de enigen die vette comics/strips maken.
Wie zou jij nou graag in zijn eigen solo-project zien? Misschien ben je een ‘bronie’ die MyLittlePony in een game zou willen zien, of ben je van mening dat Jennifer Jones uit Alias echt een eigen spel moet krijgen?
Ga er eens goed voor zitten en kom met een geweldig antwoord hieronder in de reacties, want wie weet word jij aankomend weekend in de spotlight gezet met jouw commentaar. Tot dan!

Populair Nieuws