Wat speel jij dit weekend?

  Het is eindelijk zover, de maand augustus is aangebroken. De maand waarin Gamescom plaatsvindt en duizenden mensen naar Keulen afreizen om de nieuwste games te checken. Helaas moet je nog wel een paar dagen wachten. Wat ga jij in de tussentijd doen?

  Na een aantal rustige weken achter de rug te hebben, is het deze week raak. De meesten weten wel waar dit naartoe gaat, The Last of Us: Remastered is sinds deze week verkrijgbaar. Het avontuur van Joel en Ellie kwam vorig jaar natuurlijk al naar de PlayStation 3 toe, maar deze opgepoetste versie brengt niet alleen een opgepoetste game naar je toe. Zo krijg je ook alle reeds uitgebrachte DLC voor de game er zonder meerprijs bij. Waarom The Last of Us: Remastered het kopen waard is, kun je lezen in de recensie van Anne.

  Vechten met oosterse legers

  Een titel die je hier niet zou verwachten is Total War: Shogun 2. Het origineel kwam in 2011 al uit, maar sinds deze week kunnen ook Mac gebruikers genieten van deze strategiegames. Leid jouw legers naar de overwinning in gigantische veldslagen die er prachtig uitzien. De oosterse facties in de game hanteren natuurlijk een andere vechtstijl dan wij westerlingen, en alleen daarom al is Total War: Shogun 2 de moeite waard.

  Wat speel jij dit weekend?

  Heb je niks met geïnfecteerde mensen of veldslagen, dan kun je er altijd voor kiezen om een oudere game uit de kast te pakken. Misschien bereid je jezelf voor op een reisje naar Gamescom door oude delen uit bepaalde franchises op te pakken. Ren je nog even met Ezio over de daken alvorens je Assassin's Creed: Unity onder handen neemt? Of warm je jezelf op om Super Smash Bros. te spelen eind deze maand? Laat het hieronder in de reacties weten!

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.