Uitslag: WIN Sacred 3 voor PC, PS3 of Xbox 360

Article
vrijdag, 01 augustus 2014 om 17:45
xgn google image
Vandaag ligt de role-playing game Sacred 3 in de winkels! En om dit te vieren maakten jullie deze week kans op een exemplaat van deze RPG. Misschien heb jij wel gewonnen. Check het snel!
XGN geeft in samenwerking met uitgever Deep Silver drie exemplaren weg van Sacred 3 voor een platform naar keuze. Dus dat kan voor de PlayStation 3, Xbox 360 of PC.

Sacred 3 prijswinnaars

Om kans te kunnen maken op een Sacred 3 exemplaar hoefde je enkel het volgende te doen: deze tweet aanvullen en hem te plaatsen:
Ik wil graag Sacred 3 co-op spelen @XGNnl @DeepSilverBLX, omdat... #winsacred3
De leukste tweets hebben gewonnen, en de winnaars zijn als volgt:
  • Rubin van Someren
    • Ik wil graag Sacred 3 co-op spelen @XGNnl @DeepSilverBLX, omdat ik een nieuwe pc heb en ik moet hem toch testen met een vriend#winsacred3
  • Fr0zenSkillz
    • Ik wil graag Sacred 3 co-op spelen @XGNnl @DeepSilverBLX, omdat Ik Sacred 2 ook helemaal grijs gespeeld heb met een aantal maten #winsacred3
  • anita.tegussinklo
    • Ik wil graag Sacred 3 co-op spelen @XGNnl @DeepSilverBLX, omdat dit lijkt me 1 groot feest want daarvan geniet ik toch het meest #winsacred3
Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een PM.

Sacred 3 is geheel te spelen met vrienden

Sacred 3 is het derde deel van de Sacred franchise. Net als de voorgaande delen is Sacred 3 een klassieke role-playing game, maar voor de verandering is het wel een klassieke RPG waarbij samenwerking centraal staat. Je kan in totaal met drie andere spelers het spel doorlopen, en dit kan zowel online als vanaf de bank. Indien je geen medespelers kan vinden zullen drie karakters door de computer bestuurd worden.
Sacred 3 vertelt het verhaal van een stel krijgers in in het Ashan Empire. Het koninkrijk wordt onderdrukt door Lord Zane, die een stel demonen heeft opgeroepen om poorten naar de onderwereld te openen. Aan jou en je team de taak om hem te stoppen. Ook moet je ervoor zorgen dat Zane niet in het bezit komt van de Heart of Arcania, een erg machtig wapen.