Wat speel jij dit weekend?

  Volgende week is het dan eindelijk zover. Dan barst het feest weer los in Keulen. Gamescom staat voor de deur en ook wij van XGN hebben er al enorm veel zin in. Om alvast wat voorbereidingen te treffen worden er een heleboel oudere titels gespeeld, zodat er goed vergeleken kan worden op de beursvloer. Wat speel jij precies dit weekend?

  Ook als je niet naar Gamescom gaat, zal je ongetwijfeld genoeg meekrijgen wat betreft aankondigingen en nieuws. De gehele redactie doet in ieder geval zijn uiterste best volgende week, zowel vanuit huis als op locatie. Maar naast dit soort leuke evenementen komen er ook nog gewoon games uit, en deze week is dat niet anders.

  Zo kun je vanaf deze week aan de slag met Sacred 3. In dit derde deel neem je het op tegen de duivelse Lord Zane, de onderdrukkende heerser van het Ashan Empire. Met maximaal vier spelers tegelijk versla je vijand na vijand en verzamel je een heleboel loot. Het mooie aan Sacred 3 is dat de game offline multiplayer ondersteunt, zodat je met drie vrienden voor één televisie op avontuur kunt gaan.

  Wat speel jij dit weekend?

  Is dit genre niet voor je weggelegd, dan kun je er altijd voor kiezen om je eigen collectie te raadplegen. Er zijn al zoveel mooie titels verschenen dit jaar, dus er is in ieder geval keuze genoeg. Ben je nog steeds onder de indruk van The Last of Us: Remastered? Of misschien speel je wel wat oude Assassin's Creed games, nu Assassin's Creed: Rogue officieel uit de doeken is gedaan. Laat hieronder weten wat jij dit weekend speelt!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.